Hvem elsker ikke pizza? På skikkelig italiensk vis?

Logg deg inn og vinn!

Logg deg inn i matforumet i løpet av uken (tirsdag 04-søn 09. mars), og du kan vinne Jan Vardøens pizzakokebok, Pizza Paradisio. Vi trekker ut fire vinnere!

Snakk om mat og drikke

I Klikk.no sitt nye matforum møter du matglade mennesker på alle nivåer. Og de snakker om det. Så fillene fyker.

Du finner alt fra hobbykokker og gourmetkokker, til dem som knapt kan koke en potet, men gjerne vil lære det. Kort sagt: Amatører, proffer, midt i mellom og dem som kun har betraktet mammas matlaging fra sidelinjen.

- Det fine med mat er at man aldri blir utlært. Alle lurer på noe. Noen kan alltid mer enn deg om noe. I vårt matforum skal alle få tips og hjelp og slik blir maten - og livet - bedre, sier Christopher Sjuve, matansvarlig og flermedial redaktør i Klikk.no.

Christopher er selv aktiv i matforumet og deler gjerne av sin årlange erfaring.

Vinn en Vardøen spesial

Jan Vardøen er kokk, bartender, trebåtbygger, skribent og musiker og eier heite og hotte steder på Grünerløkka i Oslo: Villa Paradisio, Bar Boca, Aku Aku Tikibar, The Nighthawk Diner, Grünerløkka Brygghus, Los Lobos, Hotel Havana og Vespa. I boken lærer han deg hvordan du kan skape lun og varm italiensk stemning i ditt eget hjem. Pizzaoppskriftene er rett og slett ren lidenskap.

=

BLI MED: Matforumet er for matentusiaster på alle nivåer. © ILLUSTRASJONSFOTO: Anne Victoria Frogner

I matforumet vårt kan du diskutere mer enn pizza. Her er det høyt under taket, og vi snakker om alt som på et eller annet vis kan knyttes til kjøkkenet. Amatør eller gourmetkokk? Du er velkommen uansett!

Vi trekker vinnerne mandag 10.03! Lykke til!

Les mer i matforumet:

Hvordan er dine vinvaner?

Hva skal du lage i helgen?

Vin og mat: Gi Christopher et umulig oppdrag

Pulled pork, hjelp!

Fikk hjelp til å imponere kresne gjester

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!