Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Mat

RESTAURANT I PROVENCE:=

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

CLARA: Det er drikken som kalles shandy i England og panache i Frankrike. Kjært barn har mange navn. I Spania kalles den clara. Og det er 50/50 øl og sitronbrus.=

Drikken du ikke tror du vil like

Men, som du garantert vil elske. Du blander øl og...?

Deilige spareribs på asiatisk vis.

Sjekk hvordan de lager spareribs i Thailand

Det er på tide å bli kjent med Kaduk Muu Yang.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Drikken du ikke tror du vil like

Men, som du garantert vil elske. Du blander øl og...?

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Mat

Nei! Stopp! Ikke spis sushi sånn!

- Jeg vil si at 99 prosent av alle nordmenn spiser sushi feil.

Lag ditt eget ingefærøl

Rett og slett sinnssykt godt!

Blåskjell som du aldri har smakt dem

Pad Hoi Malaeng er en både spicy og deilig vri på blåskjell.