(6 porsjoner)

5 dl helmelk

100 g mørk sjokolade

3 ss potetmel

1 ts vaniljesukker

1 ss sterk kaffe, flytende

1½ dl kremfløte

50 g mørk sjokolade

Ha alt, bortsett fra vaniljesukkeret, i en tykkbunnet kjele. Kok opp under opprøring, rør inn vaniljesukkeret til slutt. Hell den varme røren i en form, som er skylt i kaldt vann og drysset med litt sukker. La formen stå kjølig natten over.

Løsne forsiktig kanten med en varm kniv, legg et fuktig varmt kjøkkenhåndkle over formen og hvelv forsiktig puddingen over på et fat.

Pynt med pisket krem og grovrevet sjokolade.

Oppskrift på sjokolade-iskrem med rørt bringebærsyltetøy Sjokolade-iskrem med rørt bringebær

Oppskrift på hvit sjokolade-pannacotta og pasjonscoulis Sjokolade-pannacotta

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!