Test av ferdigmiddager

Fjordland Kylling Tikka masala

Kylling Tikka masala fra Fjordland kunne spart seg nanbrødet. Det var heller tørt og sørgelig

Fjordland: Kylling Tikka Masala med basmatiris og nanbrød
Fjordland: Kylling Tikka Masala med basmatiris og nanbrød Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto
Sist oppdatert
Fjordland: Kylling Tikka Masala med basmatiris og nanbrød
Fjordland: Kylling Tikka Masala med basmatiris og nanbrød Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Denne middagsretten fra Fjordland er heller ingen hyllest til det indiske kjøkken. Tam, tørr og smakløs mener testpanelet. Pluss for mye ris, men minus for lite eller ingen grønnsaker. Kjedelig middagsrett og nanbrødet var vondt. Kunstig smak preger denne retten og er ikke spesielt god.

Ernæringsfysiologen mener:

Minus for ingen grønnsaker. Spiser man hele porsjonen får man også i seg 1,2 gram mer salt enn i Toros variant. Pluss for lite fett, og da rapsolje, samt mer kylling (35%) enn i Toros variant.

Denne saken ble første gang publisert 28/08 2008, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også