Fremgangsmåte:

Brun kjøttdeigen i smør i en panne. Tilsett hakkede tomater, oregano, salt, pepper og hakket hvitløk. La det koke i ca. 10 minutter.

Legg kjøttdeigen i en ildfast form. Skjær løk, squash og tomater i tynne skiver, og legg det taksteinslagt om hverandre over kjøttdeigen. Strø på revet ost.

Stekes ved 225 grader C i ca. 20 minutter.

Server med kokte poteter, ris eller pasta.

Ingredienser:

400 g kjøttdeig

2 fd hvitløk

1 ss smør, margarin eller olje

1 bk hakkede hermetiske tomater

3 ts hakket frisk oregano ELLER:

1 ts tørket oregano

salt og pepper etter smak

2 stk løk

1 stk squash

4 stk tomat

100 g revet hvitost

Oppskriften er hentet fra frukt.no /Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!