Fargeglad kjøttdeig- og tomatgrateng
Kjøttdeig, squash og tomater er omtrent det eneste du trenger for å lage denne velsmakende gratengen.

Fremgangsmåte:
Brun kjøttdeigen i smør i en panne. Tilsett hakkede tomater, oregano, salt, pepper og hakket hvitløk. La det koke i ca. 10 minutter.
Legg kjøttdeigen i en ildfast form. Skjær løk, squash og tomater i tynne skiver, og legg det taksteinslagt om hverandre over kjøttdeigen. Strø på revet ost.
Stekes ved 225 grader C i ca. 20 minutter.
Server med kokte poteter, ris eller pasta.
Ingredienser:
400 g kjøttdeig
2 fd hvitløk
1 ss smør, margarin eller olje
1 bk hakkede hermetiske tomater
3 ts hakket frisk oregano ELLER:
1 ts tørket oregano
salt og pepper etter smak
2 stk løk
1 stk squash
4 stk tomat
100 g revet hvitost
Oppskriften er hentet fra frukt.no /Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker