Kort sagt:

+ God å holde i

+ Presser effektivt


- Smådeler

- Denne er testens nummer to for meg, fordi den er littegrann tyngre å presse med enn Oxo sin, mener Jane Johansen fra bloggen Veganmisjonen.

Aanonsens hvitløkspresse får plusspoeng for å være god å holde i og effektiv i bruk. Ganske mye av hvitløkfeddet blir presset gjennom og det som blir presset har en fin konsistens.

Men Marit Røttingsnes Westlie fra bloggen Fru Timian er ikke så begeistret for løsningen med en løs børstedel.

- Jeg er ikke glad i mange smådeler som har en tendens til å forsvinne etter noen vask, sier hun.

Denne pressen er blant annet tilgjengelig på Jernia.

Les hele saken

Design og utforming: 5

Godt håndtak å holde i. Er med en ”børste”, som sitter fast på baksiden – for å løsne det som sitter fast etter endt press. Ellers godt grep. Stabil og fin.

Rengjøring: 4

Er grei plass til rengjøring og ”børsten” som er med, hjelper litt for å få løs restene. Men det blir mange operasjoner – presse, løsne børste, vaske, tørke, sette børste på plass. Ellers grei.

Effektivitet: 4

Ganske mye av hvitløkfeddet blir presset gjennom og det som blir presset har en fin konsistens. Det som blir igjen er tørt skall. Veldig bra.

Spesifikasjoner

Produsent Aanonsen
Pris 149,00

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!