Kort sagt:

+ God å holde i


- For lite plass til fedd

- Vanskelig å rengjøre

Veganmisjonens Jane Johansen mener denne presseren umiddelbart er den som appelerer mest i utseende.

- Jeg liker tyngden og materialet. Skulle virkelig ønske at denne var den beste!

Men det er den ikke. Delen man skal legge hvitløksfeddet i er for lite, og det gjør at det både blir knotete å få presset store fedd og vanskelig å rengjøre.

- Det er håpløst med så små hull for å ha feddene i. Man må dele feddene for å få dem oppi, og da kan man like gjerne hakke opp feddene, mener Fru Timians Marit Røttingsnes Westlie.

- Jeg blir irritert når jeg skal vaske denne, legger hun til.

Denne presseren er tilgjengelig hos Traktøren.

Les hele saken

Design og utforming: 3

Den er deilig tung og det er enkelt å presse sammen. Problem når du har oppi et litt større hvitløksfedd, da er det et styr å få plassert pressedelen riktig. Dette trekker ned. Håpløst med så små hull for å ha feddene i. Må dele feddene for å få dem oppi, og da kan man like gjerne hakke opp feddene. Men god å holde.

Rengjøring: 2

Veganmisjonen mener denne er enkel å rengjøre. Det gjør ikke Fru Timian: Fordi hullene er så små, er den veldig knotete å rengjøre. Jeg blir irritert når jeg skal vaske denne.

Effektivitet: 3

Skviser helt ok mengde ut. Presser fint på vanlig måte. En del sitter igjen. Skivene kommer halvveis ut. Må presse en gang til for å få dem skikkelig ut.

Spesifikasjoner

Produsent Jamie Oliver
Pris 229,00

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!