Kort sagt:

+ Skreller perfekt størrelse

+ Lett å rengjøre

+ Føles proff


Jamie Olivers Speed Peeler falt virkelig i god smak hos testerne. Veganmisjonen er spesielt begeistret:

- Yess, denne liker jeg! Jeg elsker den faktisk!!

Begge trekker frem at skrelleren føles proff og at den utfører jobben med glans: den skreller fine, lange, tynne og brede skrell uten at man trenger å bruke krefter for å skrelle.

- Skrellet havner pent og pyntelig rett under der du skreller, så du slipper skrell som flyr rundt. Ble stående og skrelle og skrelle, bare fordi det var så deilig å skrelle med den, skriver Johansen.

Denne selges blant annet hos Jernia og Traktøren i Norge.

 

Les hele saken

Utforming: 5

Veldig god å holde i. Trenger ikke bruke krefter for å skrelle. Føles veldig proff å holde i. Perfekt størrelse for min hånd (medium damehånd).

Effektivitet: 6

Skreller fine, lange, tynne og brede skrell. Sklir veldig lett over grønnsaken som skrelles. Den skreller perfekt (!) tykkelse på skallet og den er superskarp. Skrellet faller av skrelleren straks og ingenting setter seg fast. Skrellet havner pent og pyntelig rett under der du skreller, så du slipper skrell som flyr rundt.

Rengjøring: 5

Lett å rengjøre. Kan gå i oppvaskmaskin.

Spesifikasjoner

Produsent Jamie Oliver
Pris 99,00

Konklusjon

Best i test!

Vår karakter

{Best i test}

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!