Kort sagt:

+ Bra med

+ Føles proff

+ Skreller bredt og fint


- Noe tung?

Testerne er uenige om Victorinox-skrelleren er tung eller lett. Det påvirker også deres vurdering.

Mens Fru Timians Marit Røttingsnes Westlie mener skreller glir lett fram og tilbake hadde Jane Johansen fra Veganmisjonen større vansker.

Hun merket at poteten gjorde motsand.

- Jeg begynte faktisk å lure på om det var noe galt med poteten, så jeg testet den samme poteten med skrelleren fra Jamie Oliver, og det var en helt annen verden, forteller hun.

Victorinox Rex selges blant annet hos Rafens.

Les hele saken

Utforming: 5

Ligger godt i hånda. Den lille "pinnen" som man kan hvile pekefingeren på gjør at man får god kontroll på skrelleren og den virker stabil. Skrelleren er litt bred i utformingen, men fordi den er så lett, blir en enkel å holde selv om. Føles veldig proff å skrelle med.

Effektivitet: 4

Skreller lange, fine og brede skrell. Sklir lett over grønnsakene. Trenger nesten ikke å bruke krefter. Du skreller lett både fra og mot deg. Veganmisjonen mener den er tung. Det kjennes ut som om poteten gjør motstand. Er bladet uskarpt?

Rengjøring: 4

Enkel og grei. Blir stygg av å bli vasket i oppvaskmaskin, så håndvask er nok tingen.

Spesifikasjoner

Produsent Victorinox
Pris 49,00

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!