Kort sagt:

+ Fine, tynne skrell


- Må skrelle mange tak

- Vanskelig å se hva man gjør

- Om du liker å bruke lang tid og skrelle masse små biter, er denne noe for deg, er Veganmisjonens Jane Johansens strenge dom.

Clas Ohlsons skreller i perfekt størrelse, med tynne skrell. Men det er også det eneste positive.

- Skrellet setter seg fast, så ved neste tak, er det ikke sikkert du får skrellet fordi det ligger et skrell imellom bladet og poteten, forklarer Johansen.

Skrelleren trekkes også for konstruksjonen, fordi den overbygde formen gjør det vanskelig å holde kontrollen.

Potetskrelleren selges hos Clas Ohlson.

Les hele saken

Utforming: 3

God å holde i og føles helt grei i hånda. Men skrelleren er overbygd, noe som gjør at jeg ikke ser hvor bladet er og hva jeg egentlig holder på med. Derfor må jeg skrelle mer enn nødvendig.

Effektivitet: 3

Skrelleren får pluss for å lage smale skiver i passe størrelse. Men selve knivbladet er kort og man må skrelle mange tak med denne for å få skrelt en hel potet. Fryktelig irriterende i bruk. Skrellet setter seg fast, så ved neste tak, er det ikke sikkert du får skrellet fordi det ligger et skrell imellom bladet og poteten. Frustrerende. Den skreller perfekt tynt, det er det eneste positive.

Rengjøring: 4

Kan gå i oppvaskmaskin. Materialet i håndtaket er et slikt som tiltrekker seg støv. Selv før jeg rakk å bruke den hadde det samlet seg et lag med støv og skitt på det. Udelikat.

Spesifikasjoner

Produsent Clas Ohlson
Pris 39,00

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!