Her har produsenten satset litt eksra. Et fristekt brød med god skorpe og god smak

Les hele saken

Skorpe/stek: 5

Er det hel skorpe, er den hard og sprø, og er brødet nok stekt.

Fristekt med god skorpe

Konsistens: 4

Brødet må ikke smuldre når du skjærer i det. Det skal ha jevn struktur på luftporene i snittet, og selve innmaten må ikke være deigete.

Helt ok konsistens, litt understekt i kjernen.

Smak: 4

Det skal smake mye av gode råvarer. I tillegg passe modningstid og god stek.

Her er det skorpen som gir mye god smak. Ellers smaker det ok. Bra med mange frø.

Spesifikasjoner

Produsent Bakehuset
Pris 29,91
Grovhetsprosent 53
Kjøpt hos Kiwi

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!