Et brød som kunne hevdet seg i toppen om det var stekt lenge nok.

Les hele saken

Skorpe/stek: 4

Er det hel skorpe, er den hard og sprø, og er brødet nok stekt.

Mangler en side med skorpe.

Konsistens: 3

Brødet må ikke smuldre når du skjærer i det. Det skal ha jevn struktur på luftporene i snittet, og selve innmaten må ikke være deigete.

Brødet er understekt.

Smak: 4

Det skal smake mye av gode råvarer. I tillegg passe modningstid og god stek.

Fin aroma, men smaken ender opp som ok. Bruk av linfrø og hirse trekker opp.

Spesifikasjoner

Produsent Norgesbakeriet
Pris 33,90
Grovhetsprosent 65
Kjøpt hos Ica

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!