Dette er kanskje testen beste skorpe, men resten skuffer stort.

Les hele saken

Skorpe/stek: 5

Er det hel skorpe, er den hard og sprø, og er brødet nok stekt.

God skorpe, kanskje testens beste.

Konsistens: 4

Brødet må ikke smuldre når du skjærer i det. Det skal ha jevn struktur på luftporene i snittet, og selve innmaten må ikke være deigete.

Fin konsistens, litt understekt.

Smak: 2

Det skal smake mye av gode råvarer. I tillegg passe modningstid og god stek.

Dette startet bra, men smaken er kjedelig.

Spesifikasjoner

Produsent Mesterbakeren AS
Pris 29,40
Grovhetsprosent 97
Kjøpt hos Rema 1000

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!