Testens skuffelse, hadde dette fått stekt ferdig hadde det hevdet seg helt i toppen.

Les hele saken

Skorpe/stek: 2

Er det hel skorpe, er den hard og sprø, og er brødet nok stekt.

Dette var testens skuffelse. Brødet er ikke ferdig stekt

Konsistens: 2

Brødet må ikke smuldre når du skjærer i det. Det skal ha jevn struktur på luftporene i snittet, og selve innmaten må ikke være deigete.

Rått og uferdig

Smak: 5

Det skal smake mye av gode råvarer. I tillegg passe modningstid og god stek.

Gode råvarer, solsikke gresskar og linfrø. Et brød med stort potensiale, en av testens mest smakfulle, men totalen blir dårlig på grunn av understeking.

Spesifikasjoner

Produsent Ikke oppgitt
Pris 37,90
Grovhetsprosent 57
Kjøpt hos Meny

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!