Understekt og smakløst.

Les hele saken

Skorpe/stek: 3

Er det hel skorpe, er den hard og sprø, og er brødet nok stekt.

Understekt og for lys skorpe. Dette er seigt og ikke godt.

Konsistens: 2

Brødet må ikke smuldre når du skjærer i det. Det skal ha jevn struktur på luftporene i snittet, og selve innmaten må ikke være deigete.

Tørr og kjedelig konsistens.

Smak: 2

Det skal smake mye av gode råvarer. I tillegg passe modningstid og god stek.

Her smaker det alt for lite.

Spesifikasjoner

Produsent GOMAN
Pris 29,50
Grovhetsprosent 61
Kjøpt hos Coop

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!