Understekt og deigete, alt hadde blitt bedre med riktig steketid.

Les hele saken

Skorpe/stek: 2

Er det hel skorpe, er den hard og sprø, og er brødet nok stekt.

Understekt og seig skorpe.

Konsistens: 2

Brødet må ikke smuldre når du skjærer i det. Det skal ha jevn struktur på luftporene i snittet, og selve innmaten må ikke være deigete.

Konsistensen er deigete.

Smak: 3

Det skal smake mye av gode råvarer. I tillegg passe modningstid og god stek.

Kjedelig smak som hadde blitt bedre med riktig stek.

Spesifikasjoner

Produsent Ikke oppgitt
Pris 35,90
Grovhetsprosent 100
Kjøpt hos Meny

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!