Dette er et godt og mørt pinnekjøtt der salteren har greie på jobben sin. På det ukokte kjøttet kan man se krystallisert salt på utsiden, dette er et kvalitetstegn. Det betyr høyst sannsynlig at sidene er saltet for at saltet skal trekke inn, i stedet for at det er sprøytet saltlake inn i kjøttet.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Fatland Sandefjord AS
Pris 159,00
Ingredienser Lammesider av norsk lam, salt.
Næringsinnhold Energi: 416 kcal/1724 kJ, Protein: 25 g, Karbohydrater: 0 g, Fett: 35 g, Herav mettede fettsyrer: 15 g, Salt: 3,7 g.
Kilopris 159

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!