Vi tester mineralpudder!

Vi ble overrasket i både positiv og negativ retning. Sjekk resultatet her!

Publisert Oppdatert
De siste årene har mineralsminke blitt mer og mer populært, og de fleste kosmetikkprodusenter har ett eller flere mineralprodukter i sortimentet sitt. Mineralsminken skal være sunnere og mer naturlig for huden, og det er bra - særlig for dem som bruker sminke hver dag.

Natulig eller ikke?

Samtidig som det store utvalget gjør at alle kan finne noe som passer for dem, gjør flere alternativer i butikkhyllene valget enda vanskeligere. Vi har derfor testet 9 varianter av mineralpudder.

For oss er det viktig at pudderet dekker ujevnheter og sitter bra uten å skinne for mye eller krever mye fiksering i løpet av dagen. Det er også viktig at vi ikke føler oss oversminket, men at pudderet føles og ser naturlig ut.

Den opplyste prisen er for pudder og tilhørende kost.

Vi har lagt vekt på følgende:
  • Påføring
  • Utseende
  • Dekkevne
  • Holdbarhet
  • Pris

Konklusjon


Vi merker at det absolutt ikke er alle "mineralpudderne" som virker like gode på huden. Noen pudder får huden til å reagere med urenheter eller tørrhet, mens andre føles gode og naturlige for huden.

Dessuten er det viktig for oss at pudderet dekker godt uten at man må påføre for mye. Et godt pudder gjør at huden ikke blir fort blank og holder looken slik at man slipper oppfriskning mange ganger om dagen. Vi opplevde at høy pris ofte er synonymt med kvalitet, men at også helt OK mineralpudder til en billig penge fungerer bra som hverdagspudder.

Mineralpudder-testen her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning