VI TESTER: Hold-inn-undertøy

Med dette undertøyet kan du spise litt ekstra på julebordet! Sjekk hvem som topper i testen!

Publisert Oppdatert
De fleste kvinner gjør sitt beste for å pynte seg til julebordet. Men hva gjør du egentlig hvis kjolen fra i fjor ikke legger seg like pent i år? Hold-inn-undertøy er løsningen!

Stram opp!

Et bra hold-inn-undertøy bør gjøre midjen smalere og løfte opp rumpa så kjolen sitter perfekt. Samtidig er det viktig at undertøyet sitter skikkelig og ikke ruller ned på magen eller henger i skrittet. Her skal det sitte som støpt!

Det finnes mange forskjellige varianter av hold-inn-undertøy både i form av kjoler, skjørt, truser, lange shortser, bodyer og strømpebukser.

I testen har vi lagt vekt på følgende:
  • Hvor godt undertøyet holder inne og fungerer.
  • Hvor behagelig undertøyet føles.
  • Slitestyrke og kvalitet.
  • Pris.

TestenLindex Silhouette Firm Figure Shaping Tights 69,-
For en knallgod hold-inn-strømpebukse! Dette er virkelig en strømpebukse å satse på hvis du ønsker en smalere midje, fastere rumpe og en smekker figur. Strømpebuksen er ganske intens og strammer godt rundt rumpe og midje, men føles ganske behagelig på. Strømpebuksen virker solid og i god kvalitet, det er også ekstra stoff på tåpartiet for at strømpebuksen skal holde lengre. Testens desidert beste!

Cubus Control Top Invisible figure forming
Dette er en svært god hold-inn-strømpebukse som gir deg figuren du jakter på. Kontrolltoppen rundt rumpe og midje er usynlig, men effektiv. Strømpebuksen holder godt inne samtidig som den er veldig behagelig på. Dessuten liker vi veldig godt at føttene er slitesterke med ekstra forsterkninger.

Pierre Robert Hoisery Semi Shiny 79,-
Dette er en kjempegod hold-inn-strømpebukse som løfter rumpa og presser magen inn. Sitter stramt på, noe som kan være litt ubehagelig. Virker slitesterk.

Vogue Lift up 122,-
En god hold-inn-strømpebukse som gjør jobben sin - klemmer mage og lårene inn og sitter godt på plass. Hold-inn-området er godt polstret, men resten av strømpebuksen virker ikke like solid, noe den burde være til denne prisen.

Magic Taille Former Waist - Nipper 295,-
Dette hold-in-undertøyet fungerer som et slags korsett som du bruker rundt midjen. Tøystykket er utstyrt med et slags klebestrikk både oppe under bysten og nede under hoftene slik at det holdes på plass. Snurper inn magen godt, men kan være ubehagelig å ha på i lengden. Fin pris.

Magic Body Fashion Pantyhose 445,-
En ypperlig hold in-bukse som er formet som en slags sykkelbukse. Den holder formen på plass, men vi synes den er litt ubehagelig da den "skjærer" inn i lårene. Om du ønsker å holde inne mage og rumpe, er det egentlig unødvendig at buksen går så langt ned på lårene.

Vogue Hold in Control Top 135,-
Dette var en skuffelse, og vi får ikke resultatet vi er ute etter. Den skal løfte opp rumpa og holde inn mage og lår, men denne gir lite hold-inn-effekt.

Magic Body Fashion Slimdress 745,-
Dette er en åletrang kjole som skal klemme inn alle valker og forme kroppen din. Problemet er bare at den er så trang at den er ubehagelig å gå i, vi klarer nesten ikke bevege bena våre. I tillegg er det innlagt BH-cup, og selv om selve kjolen passer, er det ikke sikkert at cupen passer rundt hvert bryst.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning