VI TESTER: Bodylotion

Vi har smurt oss inn med de beste fuktighetsgiverne. Sjekk hvem som vant!

Publisert Oppdatert
Om høsten og vinteren blir huden ofte ekstra tørr, da særlig på hender, albuer, knær og legger. Kulda kan bokstavelig talt sette sprekker i huden, og dermed er det nødvendig å bruke en god bodylotion.

Lett og fløyelsmyk

Vi har derfor denne gangen valgt å teste seks av de mest kjente bodylotions på markedet.

En god bodylotion bør føles lett og myk i konsistensen, være enkel å smøre på huden, ikke være klissete og den skal absorberes lett. I tillegg bør effekten vare frem til neste dusj.

Det er viktig å ta hensyn til hudtype når man kjøper bodylotion, derfor vil også testresultatet variere litt grunnet forskjellig hudtype. Personene i testpanelet har normal til tørr hudtype.

Testen

I testen har vi lagt vekt på følgende kriterier:
  • Konsistens på kremen
  • Hvor godt og raskt kremen trenger inn i huden
  • Lukt
  • Holdbarhet på huden
  • Pris per ml
  • Brukervennlighet og design på flasken


Ren Grapeseed, jojoba and shea butter body cream veil. 255,- 1,25 kroner per ml.
Dette er en kjempedeilig bodylotion! Lukter mildt, føles veldig myk på kroppen, og den er drøy så man slipper å bruke mye. Pumpeflasken er praktisk, og designet er rent og pent. Prisen er i det øvre sjiktet, men vi sitter igjen med en følelse av at denne kremen er verdt pengene.

Dove Beauty Body Lotion Fresh touch veil. 59,-, 0,295 kroner per ml.
Lett konsistens og deilig duft. Trekker superraskt inn og etterlater huden myk. Ikke så fet som noen av de andre kremene i testen, så passer best for de med normal hud. Super pris!

Boitherm Lait Corporel veil. 275,-, 1,375 kroner per ml.
Biotherms klassiske hvite flakong er manges favoritt. Lett og myk konsistens, lukter mildt og er drøy i bruk. Forholdsvis høy pris trekker noe ned.

Dior HydrAction Extreme Body Balm veil. 385,-, 1,925 kroner per ml
Dette er en fantastisk herlig bodylotion for vintertørr hud. Kremen glir lett over kroppen og er enkel å smøre ut. Dette er en luksuskrem med testens desidert høyeste pris, noe som trekker ned. Praktisk og lekker pumpeflaske. Vil du skjemme deg bort er dette en sikker vinner!

Lancome Nutrix Royal Body veil. 325,-, 1,625 kroner per ml.
Denne lotionen er også en luksuslotion. Den lukter forholdsvis mye, og er ganske fet i konsistensen. Fin til tørr hud, men den trekker sakte inn, så beregn god tid. Lekker og praktisk tube.

Nivea Soft Caring lotion veil. 52,-, 0,26 kroner per ml.
Pluss for god pris og for at kremen dufter lett og mildt. Kremen føles imidlertid litt fet, og den bruker lang tid på å trekke inn. Når effekten i tillegg er kortvarig ender kremen nederst i testen.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning