Valentineshoroskop

Les hvordan valentinsdagen blir for deg!

Publisert Oppdatert
Lurer du på hva stjernene sier om det kommende året? Les horoskopet ditt her:

Væren


Hvis du trodde du skulle tilbringe Valentinesdagen alene, tok du temmelig feil. Din herskende planet Mars er på full fart til å koble seg sammen med den store lykkejegeren Jupiter. Alt dette skjer i ditt astrologiske hus for sosialt samvær. Om ikke det er nok, har du til og med den vakre kjærlighetsplanten Venus i ditt eget stjernetegn! Den står på et sted i horoskopet ditt som tilsier at dette kan bli starten på noe nytt og spennende.

For tiden har du en sterk drivkraft i deg, og dette kommer deg så absolutt til gode når du skal feire dagen. Kjærlighet, elskov og romantikk blir intens. Du utrykker din lidenskap på en kraftfull og dominerende måte, men du er også entusiastisk og overbevisende. Er du singel og på jakt etter den store kjærligheten, et dette dagen du virkelig kan finne din sjelevenn. Er du i et fast forhold, er det ikke dagen for hjemmekos. Du bør så absolutt ta din kjære med til en hyggetur på byen.

Kjærlighetstegn som passer bra sammen med deg i dag: Løven, Skytten og Vannmannen.

Valentinesmotto: Spre vingene og fly!

Tyren


Februar så langt har gitt deg utfordringer og stress i kjærlighetslivet. Derfor kommer Valentinesdagen som en kjempefin anledning til både å gi og ikke minst få kjærlighet, romantikk og sensuelle opplevelser. Du har en tendens til å stenge deg inne, og egentlig er du for streng mot deg selv. Gi heller slipp på dine egne begrensninger og la deg flyte hen. Nå er det dine indre behov for nestekjærlighet, ømhet og erotikk som teller.

På ettermiddagen går Månen inn i ditt astrologiske hus for parforhold og kjærlighet! Dette gir deg en kjempefin anledning til å dele dine følelser med noen. Er du singel og på utkikk etter ny partner, bør du i vært fall ikke gå hjem alene etter jobben. Det er samværet med kolleger eller andre mennesker i forbindelse med yrket ditt som vil gi deg de største romantiske opplevelsene i dag. Har du en fast partner, tenk nytt. Overrask han eller henne som den sexy personen du egentlig er.

I dag trenger du å være sammen med stjernetegn som er flink til å vise følelser: Krepsen, Fiskene og Skorpionen.

Valentinesmotto: Slipp deg løs!

Tvillingene


Synes du det har gått tregt i det siste, kommer det nå til å snu. Din herskende planet Merkur går inn i det humanitære og eksentriske lufttegnet Vannmannen. Noe du kan være sikker på, er at ting ikke blir som før, og overraskelser vil komme fortere enn du aner. Kombinasjonen er perfekt for denne dagen.

Er du forelsket, blir dette en dag du sent kommer til å glemme. Eros, elskov og kjærlighetslek vil fremtvinge nye og spennende grenser for dere begge. Du vil til og med våge å gjøre ting du ellers ikke engang turte å håpe på. Føl deg fri som fuglen. Om du er i et fast forhold eller ikke, benytt dagen til reise eller ta dere en tur. Kom dere vekk fra hus, hjem og forpliktelser. Selv om det blir kun en natt, vil dette gi opplevelser som styrker det sensuelle begjæret for hverandre i lang tid fremover. Kjærlighetstegn som styrker ditt libido for dagen er: Væren, Løven og Vannmannen.

Valentinesmotto: Den som intet våger, intet vinner.

Krepsen


Månen, som er din herskende planet, går i dag inn i ditt astrologiske hus for romantikk, svermeri og forelskelser. Kan man egentlig ønske seg noe mer på en Valentinesdag? En dag da vi alle bør gjøre noe spesielt for vår hjertevenn. Er det noen du har et spesielt godt øye til, en avstandsbeundrer for eksempel, bør du sende han eller henne et kort. Mulig det blir oppfattet som en spøk, men fra din side er det alvor. En Kreps spøker nemlig ikke med følelser og spesielt ikke de romantiske.

Nestekjærlighet og ømhet står høyt i kurs hos deg. Vil du oppleve Eros i kjærligheten og i parforhold, blir alle former for kommunikasjon viktig. Du bør si hva du føler og tenker. Gi lidenskapelig utrykk for ditt begjær og sensuelle følelser. Du vet selv hva du står for og hvor mye du er verdt.

Kjærlighetstegnene Skorpionen, Steinbukken eller Væren vil gi deg de største sanselige og erotiske opplevelsene i dag.

Valentinesmotto: Lykken ligger i kjærlighet.

Løven


Valentinesdagen i år kan faktisk bli din store sjanse og årets høydepunkt for kjærlighet og partnerskap. Spesielt om du er en kvinnelig Løve og er på jakt etter den helt spesielt utvalgte. Kanskje finner du din sjelevenn? Du har sterke planeter i ditt astrologiske hus for parforhold. Det som starter nå, kan faktisk utvikle seg til noe langt mer fast og langsiktig, enn en uskyldig flørt. I tillegg får du kjempestøtte fra den fysisk begjærlige og erotiske Mars samt lykkejegeren og optimistiske Jupiter.

Den mannlige Løven vil også oppleve en eventyrlig Valentinesdag. De beste mulighetene ligger gjennom en reise eller i et forhold til personer med en annen kulturell bakgrunn enn deg selv. Om du ikke finner din sjelevenn, vil du i hvertfall ha en opplevelse utenom det vanlige. I et etablert parforhold bør Løven feire dagen hjemme. Bankende hjerter og det å se hverandre dypt inn i øynene fra skinnet av et stearinlys, er bare forbokstaven på hva som vil skje senere på natten.

Dagens sterke stjernetegn for kjærlighet er, Væren, Vannmannen og Fiskene.

Valentinesmotto: Det er aldri for sent å bli forelsket.Jomfruen


De som er født i det jordnære stjernetegnet Jomfruen pleier ikke å være veldig opptatt av forelskelsens dag. I år blir det heller ikke noe unntak fra denne regelen. Det skjer lite for tiden i ditt astrologiske hus for romantikk, flørt og erotiske opplevelser, men fortvil ikke. Din dag kommer også. Kanskje blir det til neste Valentinesdag? Med det betyr ikke at du ikke allerede nå kan ha en fantastisk dag og kveld sammen med din kjære partner. Du vil foretrekke å holde deg sammen med noen du er glad i, og ikke å jakte på den store lykken ute på byen.

Er du i startfasen på et forhold, skal du ikke se bort i fra at det utvikler seg til noe langt mer konkret. Feiring av Valentinesdagen er en yppelig anledning til å ta initiativ til nettopp slikt, og du snakker godt for deg. Du har mange ideer og fantasier som kan gjøre denne dagen til en riktig stor eventyrlig og begjærlig opplevelse.

Dine kjærlighetstegn for romantikk og libido er Steinbukken og Væren. For parforhold, Fiskene.

Valentinesmotto: Hold på den kjærligheten du har.

Les Vektens, Skorpionens, Skyttens, Steinbukkens, Vannmannens og Fiskenes horoskop på neste side!Vekten


Hele februar er egentlig en fantastisk måned for romantikk, kjærlighet og parforhold. Mange Vekter kommer til å stifte nye bekjentskap. Spesielt de av dere som søker det. Vakre og lidenskapelige Venus står i ditt astrologiske hus for kjærlighet og partnerskap. Ikke bare det, men du har også den fysisk begjærlige og erotiske planeten Mars i huset for romantikk, svermeri og flørting. Med slike energier, da kan det ikke bli noe annet en suksess. Det er faktisk så bra, at selv om du ikke jakter bevisst på Amor eller et lite eventyr, vil du oppleve det uansett!

Lever du i et godt etablert parforhold, vil du sammen med din kjære oppleve de samme gode energier og vibrasjoner. For mange Vekter er denne måneden gunstig for å få barn. Dersom du ikke finner tidspunktet riktig for det, bør du ta dine forholdsregler.

Dine kjærlighetstegn for dagen: Væren, Vannmannen og for seksuelle opplevelser - Skorpionen.

Valentinesmotto: Med amors pil i sekken.

Skorpionen


En super dag for det erotiske og intense stjernetegnet Skorpionen. Om ikke all brikkene i kjærlighetslivet faller på plass, har mange Skorpioner en utrolig evne til å skape de mest sensuelle øyeblikk. Uansett, blir opplevelsen av følelser, og helst dype sådan, utrolig viktig for dere på en slik dag som denne. For de som ikke er Skorpion, men har en som beundrer, kjæreste eller partner i tegnet, blir det å skape de rette intime omgivelsene avgjørende om du vil oppleve den helt store eventyrlige kjærligheten.

Tradisjonelt er Skorpionens herskende planet den libidoinspirerte Mars. I ditt horoskop står denne planeten i et utrolig gunstig forhold til kjærlighetsplaneten Venus. Uansett om du er singel eller ikke, betyr det at du kan nærmest oppnå det du vil med Amors velsignelse. Men husk, initiativet må komme fra deg. At den emosjonelle Månen går inn i ditt eget stjernetegn, gjør at alt som dreier seg om følelser, blir ekstra sterke på denne lidenskapelige dagen.

Dine beste kjærlighetstegn for dagen: For dyp og følelsesladet romantikk, Fiskene. Væren eller Vannmannen for lidenskap og Steinbukken for elskov.

Valentinesmotto: Kjærlighet med følelser.

Skytten


Den sexy kjærlighetsplaneten Venus står sterkt i ditt astrologiske hus for kortvarige forhold med svermeri, elskov, og romantikk. På dette området kan du nærmest utfolde deg uhemmet med stor entusiasme og kraft. Den eneste begrensningen er eventuelt din egen samvittighet. Bortsett fra det, gjør du som du selv vil på denne spesielle dagen for amor og lidenskap. Om ikke det er nok, går din herskende planet Jupiter sammen med den erotiske planeten Mars. Det gjør den på en slik måte, at det som skjer på kjærlighetsfronten, vil få stor innvirking på din fremtid.

Enslige og ugifte vil oppleve at nye forhold vil starte opp. Skytter som er i et godt etablert forhold, vil erfare et sterkere fysisk begjær og tilknytning for hverandre. På ettermiddag/kveld går følelsesladede Månen inn i det intense, men lidenskaplige stjernetegnet Skorpionen. En fin tid for bare å la deg flyte hen av følelser. I alt dette er det viktig at du ikke glemmer å formidle dine varme ord og tanker. Åpen og følelsesladet kommunikasjon blir særdeles viktig.

Dine sterke kjærlighetstegn for dagen er: Væren for romantikk, Vannmannen for seksuelle opplevelser og Skorpionen for dype følelser.

Valentinesmotto: Love is in the air!

Steinbukken


Ja, kjære Steinbukk, stjerner og planeter for romantikk, amor og lidenskap står ikke særlig fordelaktig i horoskopet ditt på denne romantiske dagen. Dessverre kan du ikke regne med å få gratis drahjelp fra universets side. Skal du oppleve den store kjærligheten, må du gjøre det for egen maskin.

På den annen side, en målrettet og bevisst person som deg, kan faktisk få det umulige, til å bli mulig. Det eneste du trenger å gjøre, er å bestemme deg, Er det noen du har et ekstra godt øye til, din partner eller en fjern beundrer, send et rosenrødt Valentineskort. Her har du allerede en god start, for deretter å gjøre ditt neste trekk for å erobre et bankende hjerte. Uansett, en hyggetur på byen, enten alene eller sammen med din kjære, vil hjelpe deg til å komme i den rette stemningen.

De beste stjernetegnene for deg på en slik dag, er de emosjonelle vanntegnene, Krepsen, Skorpionen og Fiskene. Disse tegnene hjelper deg til å åpne opp for dine indre følelser.

Valentinesmotto: Natten er enda ung¿

Vannmannen


Du har vært igjennom en periode med usikkerhet, og kanskje til og med fortvilelse. Disse tingene behøver du i hvert fall ikke ta med deg inn i kjærlighetsdagen. Nå er du intens, driftig og vet hva du står for. Du setter stor pris på å bli beundret eller få et kjærlig og velfortjent kompliment.

For den kvinnelige Vannmannen, blir Valentinesdagen et årlig høydepunkt for romantikk, svermeri og seksuelle opplevelser. Er du fri og frank, kan du nærmest velge hvem, hva og hvor. Beundrere vil stå i kø for å erobre ditt sensuelle hjerte. Libidoorienterte Mars går nemlig sammen med lykkejegeren og ekspansive Jupiter. Og det beste av alt, dette skjer i ditt eget stjernetegn! Bedre kan det ikke bli. For de av dere som har funnet seg til rette i et godt etablert forhold, gir denne dagen en ypperlig sjanse til å revitalisere romantikk, begjær og elskov.

Sterke kjærlighetstegn for deg i dag: Skytten, Vekten eller Væren.

Valentinesmotto: Grip dagen!

Fiskene


Et par dager før selve Valentinesdagen bør du passe deg for ikke å bli for drømmende. Muligens har du enorme forventninger til at alle dine romantiske fantasier skal gå i oppfyllelse. Det kan det faktisk også gjøre. Likevel bør du ikke sette forventningspresset høyere enn hva som er realistisk mulig. Solen, som blant annet står for mannen i astrologien, har nettopp vært sammenfallende med din herskende planet Neptun. En kvinnelig Fisk vil merke en utrolig styrke i kjærlighet, erotiske tilnærmelser og hjertevarme.

Uansett om du er singel eller enslig, kan Valentinesdagen faktisk bli starten til et nytt og håpefullt forhold. At du vil treffe noen som får stor betydning for deg, er høyst mulig. Fiskene som lever i et etablert forhold og er glade i hverandre, vil oppleve at denne dagen bringer dem enda sterke sammen. Det blir en revitalisering av kjærlighet og begjær for hverandre.

Dagens sterke stjernetegn: Væren eller Jomfruen for kjærlighet. Vekten for romantikk og flørting.

Valentines motto: På vei til noe nytt!

Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.novrkv-79x70 tyrkv-79x70 tvillingenekv-79x70 krepskv-79x70 lvekv-79x70 jomfruenkv-79x70 vektenk-79x70 skorpionenkv-79x70 skyttenkv-79x70 steinbukkkv-79x70 vannmannenkv-79x70 fiskenekv-79x70

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning