Valentineshoroskop

Les hvordan dagen blir for deg!

Publisert Oppdatert

Væren


Du er drevet av optimisme, idealisme og realiserer det du setter deg fore. På kjærlighetens store dag må vel dette være et supert utgangspunkt for å oppnå det du vil i romantikk og lidenskap. Glød, drift og begjær har du allerede i deg. Er du singel er spørsmålet kun hvem du skal tilbringe denne kvelden og natten med, og som den store sjarmøren du er behøver du ikke å strebe lenge før dine amorøse ønsker blir oppfylt.

De beste mulighetene for å finne en make har du i sosiale samvær med venner, bekjente eller arbeidskollegaer. Det ligger også an til en flørt på jobben, og du skal ikke se bort i fra at det kan være med sjefen eller en person med en viss autoritet. En slik herlig og opplevelsesrik dag er ikke bare tilgodesett den single Væren. Er du i parforhold vil du oppleve de samme intimitetene med din kjære partner, og de sterkeste følelsene utspiller seg innenfor hjemmets fire vegger.

Valentinesmotto: Mer enn hjertet begjærer.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Tyren


Forelskelser og romantiske opplevelser står sterkt i horoskopet ditt på denne spesielle dagen. Din herskende planet for lidenskapelige opplevelser er Merkur. Da denne planeten er den som står aller høyest i det astrologiske kartet ditt, indikerer dette at på denne dag vil alt ditt fokus være rettet mot amor og lidenskap. Ikke bare det, men i følge hva universet antyder vil dine håp og ønsker blir innfridd.

For den single eller gifte Tyren vil en reise være det som vil gi den beste rammen rundt kjærlige utfoldelser, og helst burde det være en reise til eksotiske strøk. Men om det ikke er mulig å gjøre det på sparket, bør du velge et sted som du forbinder med noe helt spesielt. Kan du ikke ta deg en tur den dagen bør du i hvert fall ikke tilbringe kvelden hjemme. Romantikk på arbeidsplassen er fullt mulig, og likeså kan den single gå hen og forelske seg i noen med en annen kulturell bakgrunn enn sin egen. Eller det er fullt mulig at du treffer noen på biblioteket - av alle steder.

Valentinesmotto: Ønsk - og du skal få!
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Tvillingene


Valentines blir en dag hvor det er som om du svever på en høy sky, og ingen opplevelser blir for store for deg. Det er som om du har verden for dine føtter, og det sier seg selv at det blir en dag du sent vil glemme. Det virker nesten som du kan velge og vrake i hva du vil gjøre, hvem du vil være sammen med, og hvordan du vil oppleve amors herlige begjær.

Ikke bare det, men på denne spesielle dagen betyr fysisk kjærlig kontakt og seksuelle opplevelser svært mye. Driften av intimitet gjør at du blir sterkt konsentrert om den dypere siden i kjærligheten., og overfladiske og lettsindige forhold interesser deg mindre. Er du på reise, enten lang eller kort, på Valentinsdagen, vil du få de største eventyrlige opplevelser, og hvorvidt du er i et forhold eller singel spiller ingen rolle. Er du singel bør du regne med at du må jobbe mer for å oppnå det du vil, men det er fullt mulig, så lenge du viser deg fra en ærlig og oppriktig side.

Valentinesmotto: Kjærlighet høyt på strå.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Krepsen


En herlig begivenhet skjer i horoskopet ditt, da Månen står sterkt i ditt eget stjernetegn på denne spesielle dagen. Dette lover alltid bra. Du har masse energi, entusiasme og sterk tro på det du vil gjøre eller oppnå, og i utgangspunktet har du alle muligheter til å skape en dag av de helt store. Likeledes er dette en dag for å ta initiativ, spesielt om du er singel.

Både kjærlighetsplaneten Venus og den erotiske Pluto har i løpet av dagen kontakt med din hersker, Månen. Dette er i utgangspunktet helt suverent for en Valentinesdag. Det er bare en liten hake ved det; nemlig at du selv må stå på dersom du vil oppnå noe helt spesielt i kjærlighet og romantikk. Hvis du ikke gjør det, er det en stor sjanse for at du går til sengs alene. Det å sitte og vente på at noe lidenskapelig skal skje, er det siste du bør gjøre. Oppskriften for å skape en herlig dag har du fått - så nå er resten opp til deg selv.

Valentinesmotto: I kjærlighetens spor.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Løven


Kjære Løve, gled deg. Du har nesten halvparten av planetene i ditt astrologiske syvende hus. Dette huset eller område om du vil, har med kjærlighet og parforhold å gjøre, så noe bedre enn det kan du nesten ikke få på en sådan dag. Sterke planeter for både sex og guddommelig kjærlighet er involvert, og ikke bare det, du har også solen, som er vår vitalitetskilde nummer en, plassert her. Til slutt er din herskende planet for sosialt samvær også i dette huset.

Dette lover bra for den som allerede er i et parforhold, men like mye for de av dere som søker en partner eller en make. Om du treffer noen og opplever et romantisk eventyr på denne dagen vil du først få avklart hvor seriøst dette er rundt den 18. Men sjansen for at det vil utvikle seg til noe mer enn et lettsindig eventyr, er stor. Har du en partner som du ennå ikke bor sammen med, trenger du ikke bli overrasket dersom dere blir enige om å flytte sammen på kjærlighetens store dag.

Valentinesmotto: Mer enn kjærlige ord.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Jomfruen


Din planet for romantikk og forelskelser står i et svært gunstig forhold til din herskende planet, Merkur. Dette indikerer en super anledning til å oppleve de helt store eventyrene på kjærlighetens store dag, og dette kan faktisk bli et av årets store dager for intimitet og lidenskapelig begjær. Du har flere planeter som hjelper deg på denne spesielle dagen: Den romerske kjærlighetsgudinnen Venus og den seksuelt lystne Pluto står sentralt i horoskopet ditt for nettopp det som har å gjøre med romantiske opplevelser.

Er du i et partnerskap skal du selvsagt tilbringe aftenen sammen med din elskede. Men dere bør ikke tilbringe kvelden alene hjemme. Samvær med venner eller bekjente vil sette en ekstra spiss på det hele. Deretter kan dere leve ut alle lyster i forhold til hva hjertet begjærer. Den single Jomfruen vil ha de største mulighetene for lidenskapelige eventyr gjennom jobben på en eller annen måte. Samvær med gode arbeidskollegaer ser ut til å kunne bli svært lovende.

Valentinesmotto: Gi - og du skal få!
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Les Vektens, Skorpionens, Skyttens, Steinbukkens, Vannmannens og Fiskenes horoskop her!

Vekten


Din heldiggris! Du har lykkeplaneten Jupiter sterkt plassert i horoskopet ditt for kjærlighet, og spesielt i forbindelse med parforhold. Dette betyr at du nå har supre sjanser til å treffe en fremtidig partner eller en kjæreste, dersom du selv vil. Er du singel bør du utnytte denne herlige sjansen som universet tilbyr deg, la ikke muligheten gå fra deg. Det fine med dette er at du kan møte noen som du blir tiltrukket av, og det kan godt være kjærlighet ved første blikk. Det ligger også noe dypere i dette, og at det er din tvillingsjel du treffer skal du slett ikke se bort i fra.

Men ikke bare det, du har nesten halvparten av planetene i et område i horoskopet ditt som har å gjøre med romantikk, forelskelser og uforpliktende stevnemøter. Hvordan du vil utnytte dette, avhenger selvsagt av din egen situasjon og innstilling. Uansett om du har en kjæreste eller ikke, utstråler du en uimotståelig karisma for sensuell lidenskap. Andre søker ditt samvær, og du får en dag du sent vil glemme.

Valentinesmotto: Nyt romantikkens gleder.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Skorpionen


Valentines blir overraskelsenes dag, på hvilken måte avhenger av din nåværende situasjon med kjærligheten. Er du singel kan du helt plutselig bare gå hen og forelske deg, helt uventet og uforberedt kan du treffe noen, men om dette blir til noe mer enn et heftig og begjærlig stevnemøte er ikke sikkert. Svaret på dette får du noen dager senere. Forsøk å ikke håpe på for mye, så unngår du å bli skuffet.

Har du derimot en kjæreste og det ikke lenger fungerer så bra, da kan alt skje, fra en splittelse til et oppgjør på kammerset. Du søker nå større frihet i kjærligheten. Dette har ikke noe med utroskap å gjøre, men at du ønsker å utfolde dine egne lidenskapelige og seksuelle behov. Er din partner med på leken og gir deg de mulighetene du søker, blir forholdet forsterket. Da opplever dere også en dypere og mer intens kjærlighet som dere så absolutt fortjener på en dag som Valentines.

Valentinesmotto: Sensuell kjærlighet.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Skytten


At dette blir en fin dag kan du bare regne med. Du har din herskende planet Jupiter som står for optimisme, hell og fremgang, sterkt plassert i Valentinehoroskopet ditt. Ikke bare det, men det er plassert et sted som har direkte med romantikk og forelskelser å gjøre. Det kan nesten ikke bli bedre. Samtidig forutsetter det at du tar initiativ og viser deg fra din mest entusiastiske side om du vil oppleve en het og lidenskapelig dag, kveld og natt.

Penger og økonomi ser også svært bra ut på en dag som denne, og du kan tillate deg å være litt spandabel. Inviter din kjære eller noen du har et godt øye til ut på en helaften på byen. En amorøs gave for han eller henne er på sin plass, og om du ikke gjør det skal du i hvert fall gå ut og more deg. Kommunikasjon blir viktig, og hva du vil ha oppnådd før natten er omme avhenger mye av ordvalget ditt. Det er viktig at du er seriøs i det du sier, samtidig som du legger ekstra vekt på det sensuelle.

Valentinesmotto: Romantiske ord.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Steinbukken


Månen er din herskende planet for kjærlighet og spesielt for parforhold, og akkurat nå befinner månen seg i det astrologiske huset ditt eller område for nettopp disse tingene. Dette inviterer deg til å konsentrere deg maksimalt om kjærlighet, romantikk og i et ett til ett forhold til en annen person. Har du en partner eller kjæreste er det henne eller han dette dreier seg om. Er du singel står universet på din side for at du skal finne en person som du kan tilbringe denne helt spesielle dagen sammen med.

Men når dette er sagt er det også slik at om du vil oppleve en amorøs og lidenskapelig aften eller natt, må du selv ta initiativet for at det skal skje. Forventer du at forelskelser eller erotiske eventyr bare kommer av seg selv, kommer du til å gå til sengs ensom og forlatt. Nøkkelen til å åpne kjærlighetens høyborg har nemlig du - ingen andre! Kommunikasjon blir viktig om du vil bedåre et bankende hjerte. Men du bør legge vekt på ting med verdi og ikke bare prate om løst og fast.

Valentinesmotto: Varme ord.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Vannmannen


Mye vil dreie seg om deg selv og ditt, på denne store kjærlighetens dag. På den ene siden skal du også det. Men allikevel bør du ikke glemme andre personer som har betydning for deg. En balansegang er best. Likevel blir det viktig at du ivaretar dine egne interesser og din egen integritet. Initiativ og det å sette ting i gang er det du selv som må gjøre. Er du f.eks singel og har et godt øye til noen, må du ta det første skrittet. Men dette greier du fint. Du har masse entusiasme og pågangsmot.

I tillegg, viser horoskopet ditt for denne dagen to ting. Det ene er at du har en sterk libido effekt og er svært fysisk og erotisk i kjærligheten. Det andre er at det antyder en eller annen form for skjult romantikk. Hva det siste betyr er vanskelig å si sånn på sparket. Mulig du er i et forhold eller er forelsket, som du ikke ønsker at noen skal vite om. Det kan også bety et hemmelig stevnemøte på Valentines dagen.

Valentines motto: Spre kjærlighetens vinger.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Fiskene


På den ene siden føler du deg tappet for krefter på denne dagen for kjærlighet og romantikk. For det andre har du lyst til å få gjort en masse. Dette gjør deg forvirret. Du vet ikke helt hva som foregår. Hvis dette er tilfellet er et godt råd at du er mer realistisk i dine gjøremål. Konsentrer deg om de viktige tingene. La alt annet ligge for et senere tidspunkt.

Hva som er viktig på en slik dag er jo selvsagt romantikk, lidenskap og kjærlighet. Det er her du bør sette inn all din energi for at dette skal bli en dag du sent vil glemme. Muligheten er så absolutt tilstede. Horoskopet ditt antyder at du faktisk kan gå hen og forelske deg. Om det varer får du først svar på om noen dager. Men en ting er sikkert, du har de beste mulighetene til å leve ut en stor emosjonell dag. Er du i et forhold vil et dypt og intenst begjær for hverandre gjøre dette til en helt spesiell og intim natt.

Valentines motto: Vis din kjærlighet.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

vrkv-79x70 tyrkv-79x70 tvillingenekv-79x70 krepskv-79x70 lvekv-79x70 jomfruenkv-79x70 vrkv-79x70 tyrkv-79x70 tvillingenekv-79x70 krepskv-79x70 lvekv-79x70 jomfruenkv-79x70

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning