Topp 5 reisemål!

Han har tilbrakt 37 dager i fly og flydd rundt jorda 17 ganger. Få "ReiseGards" beste reisetips her!

Publisert Oppdatert
Kvinneguidenbruker Gard Karlsen er hekta på reiser og har besøkt i underkant av 30 land. Han og kona Nikki elsker å skrive brev fra deres seneste reiseerobringer. Her får du hans beste reisetips!

Gards beste reisetips1. Italia

- På grunn av alt landet har å tilby av historie, god mat og god vin. Vi har vært der på tre turer nå og en kan alltid reise til en ny plass. Jeg ble helt satt ut av Roma da vi var der og i fjor besøkte vi Firenze og Toscana og det var også helt fantastisk. Les reisebrevet her!

2. Sør-Afrika

- Kona Nikki kommer derfra, men Sør-Afrika er et spennende land som har utrolig mye å by på. Vi var der sist i mars og besøkte en diamantgruve i produksjon, vi var på spa som varte en hel dag, vi besøkte utrolig flotte Cape Town, vi koste oss med mat og vin. Sør-Afrika er i mer eller mindre samme tidsone som oss så man slipper jet-lag og prisnivået er veldig hyggelig for oss nordmenn. Les reisebrevet her!

3. Thailand

- En veldig spennende destinasjon som kan by på flott vær, flotte hotell, kombinasjon av by og strand, herlig mat og spennende kultur blant annet. Les reisebrevet her!

4. Maldivene

- Dette må være en av de beste stranddestinasjonene. Da vi kom dit var det som å komme til paradis og det må være en av de få plassene som er helt lik som postkortene. Les reisebrevet her!

5. Kuala Lumpur og Malaysia

- Da jeg kom til Kuala Lumpur første gang syntes jeg at byen var kjedelig å tenkte at jeg aldri kom til å reise tilbake dit. Men skjebnen ville det annerledes for jeg har vært tilbake til byen både på ferie og jobb flere ganger. Noe av det beste med landet er maten, oppholdet blir en kulinarisk fest ettersom malaysisk mat er en salig blanding av malaysisk, indisk og kinesisk kokekunst. Les reisebrevet her!gard320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning