Sporty jentetur til Portugal

Er du og venninnene dine eventyrlystne og sporty? Da skal dere kaste dere på dette!

Publisert Oppdatert
Hvis du og venninnene dine har lyst å finne på noe annerledes og nytt, og dersom dere er relativt spontane - ja da kan dere bli med på Girlcamp i Portugal denne sommeren!

Surfing og kiting

Neste uke er det nemlig den profesjonelle kiteren Tuva Jansen som inviterer til jentecamp i Ericeira.

- Klart vi må få jenter med på moroa, uttaler en verdensvant Tuva Jansen som har brukt de siste syv årene av sitt liv på å utforske verden i jakt på de perfekte kite-spotene.

Både surfing og kiting er to relativt guttedominerte sporter i Norge og Jansen tror at mye av årsaken til dette er at jentene ser på disse aktivitetene som ekstremsport. Under jenteuken i Portugal blir derfor campen spesielt tilrettelagt jenters behov.

- Noe av det jeg tror deltakerne under jenteuken vil sette pris på er at vi alle er jenter, både instruktører og deltakere. Man trenger med andre ord ikke bekymre seg over å dumme seg ut. Alle er vi her for å ha det gøy, og folk skal få lære i det tempoet som passer hver enkelt best, sier Jansen i en pressemelding.

Surfcamp i Frankrike

I samarbeid med sin kjæreste, Bertrand Fleury, setter Jansen senere i år også opp to ukessurfcamper i Hossegor som ligger lokalisert på sørvestkysten av Frankrike. Paret har de siste årene tilbragt store deler av sommermånedene i dette området og har funnet sitt surfeparadis.

- Noe av det jeg liker spesielt godt med Hossegor er det fantastiske klimaet og at det er en av få plasser i Europa der det går an å surfe i shorts eller bikini, sier Jansen.

I følge Jansen er også bølgeforholdene meget gode for ferske surfere på sommerstid med en normal bølgehøyde på mellom 1 og 1,5 meter.

Surfecampen i Frankrike er fra 20 - 27 Juni og 27 juni - 4 juli. kite3-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning