Sommerhoroskop

Finn ut hvordan sommeren blir for deg!

Publisert Oppdatert


Væren


Reiser:
Både juni og juli er topp måneder for reiser, spesielt om du har tenkt å holde ferie innenfor landets grenser. I juli og spesielt i begynnelsen på august kommer dine kjære i fokus. Skal du på ferie da, blir det med familien. Eller kanskje dere tilbringer ferien hjemme; det er heller ingen dårlig ide.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 18. 22. 27.
Juli: 2. 12. 17. 22. 26.
August: 11. 16. 20. 25. 30.

Den så absolutt beste tiden for romantikk blir fra tiden rundt solformørkelsen den 22. juli. Da går du inn i en hel måned hvor du kan boltre deg som du vil med flørting, svermeri og erotiske opplevelser. De forhold som starter da, kan godt føre til noe mer enn bare tilfeldig sommerflørt. Det du foretar deg rundt den 22., får stor betydning for kjærlighetslivet i lang tid fremover.

Penger:
I første delen av sommeren blir mye konsentrert om deg og ditt. Dine egne interesser betyr mye. Frem til juli har du også de beste mulighetene for økonomiske anliggende. Skal du bruke penger eller kjøpe noe, er dette et gunstig tidspunkt. Fra 3. august blir det igjen full fart i dine daglige arbeidsoppgaver.

Sommerens leveregel: La kjærligheten seire!


Tyren


Reiser:
Beste tiden for reiser blir fra den 21. juni til den 23. juli. Deretter får du det hyggeligst ved å være hjemme. Skal du på lange utenlandsreiser, dobbeltsjekk alle detaljer som avgangstider og hotellreservasjoner. Beregn ekstra god tid uansett hvor du skal reise; forsinkelser kan oppstå.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk: Juni: 18. 22. 26.
Juli: 1. 4. 6. 16. 20. 24. 28.
August: 2. 3. 12. 16. 20. 24. 29.

Du vil nok ikke huske denne sommeren for lidenskapelig sommerbegjør; familien og hjemmet kommer til å ta mye av din tid. Det betyr ikke at du ikke vil oppleve romantikk og svermeriske øyeblikk, men du må anstrenge deg langt mer for å oppnå det du vil ha. Fra august blir ømme ord viktig om du vil bedåre en partner eller noen du har et godt øye til.

Penger:
Økonomien blir bra fra 5. juli. Den aller beste perioden blir fra den 12. juli og frem til 1. august, men den holder seg sterk helt frem til 27. august. Dette skyldes at verdiplaneten Venus og aktive Mars følger hverandre gjennom det solare huset ditt for penger, eiendeler og verdiskapning.

Sommerens leveregel: La det gro!


Tvillingene


Reiser:
De mest fruktbare reisene du kan foreta i sommer, har med å sette deg inn i andre mennesker kulturer og levemåter. Å utforske nye eksotiske steder på kloden, vil gi deg den største gleden. Har du ikke mulighet til det, forsyn deg av det Norge har å by på.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 20. 24. 29
Juli: 3. 7. 8. 18. 22. 26. 31.
August: 5. 14. 18. 22. 27. 28.

Juni er generelt bra for kjærlighet. Men dette springer først ut i full blomst den 5., og bare forsterker seg fra den 12. juli. Da går den sexy Venus samt den erotiske Mars et parløp i ditt eget stjernetegn. Neste gang det skjer blir ikke før i 2011! Om du er i et fast forhold og har det bra med din kjære, eller du søker en partner, benytt denne sjeldne begivenheten til å skape et perfekt sommereventyr.

Penger:
Tiden rundt nymånen den 22. juni vil gi deg en pekepinn på hvordan økonomien blir fremover. Måne- og solformørkelsen den 7. og 22. juli blir avgjørende. Alt dette skjer i ditt solare hus for penger og økonomi. At det blir en forandring, kan du regne med, men alt avhenger av din nåværende situasjon.

Sommerens leveregel: Lev livet!


Krepsen


Reiser:
Reisemulighetene blir noe begrenset i sommer. Om du kan, ta ferien din i slutten av august, da blir det i hvert fall lettere å få det til. Men på den annen side skal du ikke se bort i fra at et eller annet overraskende skjer. Det gir deg en fin anledning til å oppleve nye og spennende begivenheter.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 18. 26.
Juli: 1. 6. 11. 16. 24. 28.
August: 2. 7. 12. 20. 24. 29.

Den heteste romantikken får du sammen med din partner i sommer, og den 7. og 22. juli blir helt spesielle dager. Er du singel må du smøre deg med tålmodighet frem til begynnelsen av august. Da har du gode muligheter til å treffe den du drømmer om. Ellers blir det en svært aktiv sommer rent sosialt sett, og både i og utenfor forholdet ditt vil du oppleve mange hyggelige og interessante stunder.

Penger:
Økonomien forsterker seg fra den 23. juli og ca. en måned fremover. Venter du på en bonus eller en lønnsøkning, kan den godt komme da. Fra denne datoen har du ditt årlige høydepunkt for penger og verdier som kommer igjennom arbeidet eller virksomheten din.

Sommerens leveregel: Ut på tur, aldri sur.


Løven


Reiser:
Mange løver opplever stor reiseaktivitet i forbindelse med jobben helt frem til den 12. juli. Deretter blir det mer sosialt fokus, og du vil få et stort utbytte av å reise med mennesker som deler de samme interessene som deg selv. I august ta deg tid til ro og hvile.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 18. 22. 30.
Juli: 5. 10. 15. 19. 28.
August: 1. 6. 11. 16. 24. 28.

Ditt astrologiske hus for korte romantiske forhold er ikke sterkt fokusert i sommer. Det behøver ikke bety at du ikke opplever tilfeldige amorøse eventyr, men den største kjærligheten vil danne seg i parforhold eller sammen med din partner. Er du singel og treffer noen hvor lidenskap utvikler seg mellom dere, er det stor sjanse for at forholdet blir til noe langt mer en hendelig sommerflørt.

Penger:
Denne sommeren blir ikke en tid for å utfolde seg ekstravagant når det gjelder økonomien. Ikke at det blir et problem, men du bør være langt mer varsom i forhold til hvordan du bruker pengene dine. Det gode er at fra 3. august løsner det, og du vil fra dette tidspunktet få et langt lettere forhold til din økonomi.

Sommerens leveregel: Ta det som det kommer!


Jomfruen


Reiser:
I sommer blir de fleste reiser du foretar deg knyttet opp til yrket eller karrieren på en eller annen måte. Fra 1. august vil reiser du foretar ha et sterkt sosialt preg med mye gøy og moro. Likevel greier du ikke helt å fri deg fra jobben og dens forplikteleser. Mot slutten av august roer det seg heldigvis.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 19. 23. 27.
Juli: 1. 6. 16. 20. 24. 29.
August: 3. 12. 17. 21. 25. 30.

Tiden rundt 7. juli bør du merke deg. Det er en magisk tid. Om det er positivt eller ikke, avhenger av din nåværende situasjon. Er den bra, blir det en flott anledning til å feire. Hvis ikke, kan endringer inntreffe. Den deiligste lidenskap og intimitet finner du i forhold som bygger på noe mer enn tilfeldig flørting. En tid du drømmer om den store kjærligheten. Den finner du om du søker.

Penger:
Fra 6. juli vil din økonomi bedre seg gjennom yrket eller karrieren din. Antagelig får du en bonus eller en lønnsøkning. En behagelig og spennende sommerferie er sikkert. Men jobben kommer likevel til å oppta deg, selv om du er på ferie. Du er bundet opp til dine målsettinger og ambisjoner.

Sommerens leveregel: Jeg får det til!

Les Vektens, Skorpionens, Skyttens, Steinbukkens, Vannmannens og Fiskenes horoskop her!

Vekten


Reiser:
Juni og frem til første uken i juli er helt topp, men egentlig blir hele sommeren frem til september fylt av reiser med forskjellige formål. Du vil oppleve mange interessante turer. Det blir en lettere blanding av kultur, ferie, romantikk og kjærlighet, og det blir også sannsynligvis tid til en utenlandstur.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 20. 24.
Juli: 4. 9. 13. 18. 26. 31.
August: 2. 7. 12. 17. 21. 30.


Dette blir en fantastisk sommer for deg som vil leve ut svermeriske og stemningsfylte eventyr. Du har lykkebringeren Jupiter i ditt solare hus for romantikk og forelskelser. Mer enn det kan du ikke ønske deg. Medaljens bakside er at du har en tendens til å drømme om det uoppnåelige, og du lar deg lett forføre av søte ord. Den store styrkeprøven blir 6. august. Om du da har grunn til å feire, er opp til deg selv.

Penger:
Du bør være noe restriktiv når det gjelder økonomien. Selvsagt kan du tillate deg og bruke noen ekstra kroner i sommer, men ikke sløs med finansene. Selv om det er ferietid, blir juli en tid med fokus på yrket og karriere. Pengene får du først etter sommeren. Da har du jo noe å se frem til.

Sommerens leveregel: La kjærligheten seire!


Skorpionen


Reiser:
Selvsagt kan du dra ut å reise, men det kommer ikke av seg selv. Du bør i alle fall planlegge alle detaljer nøye, siden forsinkelser og misforståelser kan oppstå. Dobbeltsjekk derfor alle bestillinger og bookinger. De mest fruktbare turene får du sammen med gode venner med felles interesser.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 22. 30.
Juli: 5. 10. 15. 19. 28.
August: 2. 7. 11. 16. 24. 29.

Romantikk og forelskelser blir fellesnevneren denne sommeren. Forhold som starter i juni og vedvarer frem til perioden rundt 13. juli, vil stå enda sterkere. Deretter blir det en utpreget fysisk og erotisk tiltreningskraft mellom dere. For deg som er fri og frank, vil sommeren bære preg av mange tilfeldige og korte, men intense eventyr. Tendensen er at du er både rastløs og ubesluttsom.

Penger:
Generelt burde økonomien være grei i sommer. Har du en partner får du den meste og beste drahjelpen av han eller henne, privat som yrkesmessig. Det mest fornuftige du kan bruke noen kroner på akkurat nå, er hjemmet ditt. En fin tid for å pusse opp, utvide eller gjøre forandringer, men vær realistisk.

Sommerens leveregel: Det er sol og det er sommer!


Skytten


Reiser:
Du vil foreta to typer reiser denne sommeren. Den ene er med din partner, da vil dere dra langt av sted, muligens til utlandet. Den andre er mer korte, men hyppige reiser. På disse turene vil interessen ligge i å erverve seg ny kunnskap og inspirerende selvutvikling. Begge deler blir topp.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 22. 26.
Juli: 1. 11. 16. 20. 24. 28.
August: 7. 12. 16. 20. 24. 25.

Den største romantikk og forelskelse opplever du sammen med din partner. Både den vakre og sexy Venus samt den elskovsdominerende Mars følger hverandre gjennom ditt solare hus for parforhold. Dette blir en kjempeflott anledning til å bringe kjærligheten opp til nye høyder. Er du singel og søker en kjæreste, blir tiden fra 6. og spesielt 12. juli helt perfekt for å treffe noen.

Penger:
Juli kommer til å dreie seg om dine egne og din partners penger. Den 7. vil et eller annet bli avklart. Kan være at mer penger kommer inn på konto, men også at uventede utgifter må betales. Ligg derfor litt lavt med økonomien inntil det er avklart. August ser bedre ut og spesielt fra den 23.

Sommerens leveregel: Sommeren er herlig!


Steinbukken


Reiser:
August er den beste måneden for reiser til utlandet eller fjernere himmelstrøk. Da vi du få de største begivenhetsrike opplevelsene totalt sett. Ellers blir sommeren preget av mange hyggelige, men kortere reiser, som vil bringe deg mange lykkelige overraskelser.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 23. 28.
Juli: 9. 14. 19. 23. 28.
August: 8. 13. 17. 22. 27.

Helt frem til 18. juli blir det helt topp for korte og begjærlige eventyr. Deretter går interessen din mer over til fastere forhold. Spesielt 7. og 22. vil bli en testperiode for etablerte par. Hva som skjer, avhenger av din nåværende situasjon. Nye forhold kan starte, eller gamle avslutte. Den 22. vil det være masse følelser involvert. August blir en god måned for kjærlighet og sensuelle eventyr.

Penger:
For de fleste Steinbukker, er økonomien fortsatt sterk. Muligens burde du være noe mer forsiktig eller vurdere tingene før du kjøper noe. Sørg for å ikke sløse. Det går mer på at du kanskje angrer på det du har gjort, enn at du ikke har råd til det.

Sommerens leveregel: Vi har det så bra!


Vannmannen


Reiser:
I det store og det hele blir dette en sommer hvor du kommer til å holde deg i ro. Frem til midten av juli blir hjem og familie prioritert. Deretter kan du gjøre mer det du har lyst til samt dyrke dine hobbyer og interesser. Bruk sommeren til det behagelige, og lad opp batteriene dine for høsten.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 21. 25. 30.
Juli: 12. 18. 22. 27.
August: 2. 13. 18. 22. 27.

Dette blir en sommer du sent vil glemme. Du opplever den ene forelskelsen etter den andre. Og det beste er, at det er du selv som kjører løpet. Er du på jakt etter en kjæreste, får du et luksusproblem. Hvem av de skal jeg til syvende og sist velge? Hold ut, for den 6. august blir alt klarere. Da kan du ta de rette avgjørelsene fra sommerens amorøse og begjærlige eventyr.

Penger:
Det skjer lite i ditt astrologiske hus for penger denne sommeren, noe som kan tolkes til at økonomien blir grei. Ingen store forandringer verken på inntekts- eller utgiftssiden. Du kan stort sett boltre deg som du vil, så lenge du beholder et større perspektiv for hvordan du skal bruke ressursene dine.

Sommerens leveregel: Borte bra, men hjemme best!


Fiskene


Reiser:
Den mest aktive perioden for reiser blir frem mot midten av juli. Deretter ser det ut som om du kommer til å holde deg mest ved teltene. Hjemmet, familien og dine kjære blir prioritert. Om du så drar på ferie, blir det sammen med dine aller nærmeste. En fin tid for å pusse opp eller ominnrede huset ditt.

Kjærlighet:
Beste dager for sommerromantikk:
Juni: 22. 26. 30.
Juli: 5. 10. 19. 23. 27.
August: 1. 6. 16. 20. 24. 29.

En interessant sommer for flørting og forelskelser. Både 7. og 22. juli er to datoer du bør merke deg. Søker du en venn eller en kjæreste, er dette to tidspunkter for interessante stevnemøter, og disse kan bli begynnelsen på noe langt. I denne tiden vil du oppleve begjærlige og erotiske dragninger mot din partner. I august blir kjærligheten varm og stemningsfylt.

Penger:
Når det gjelder økonomi og bruk av penger, vil det være stort sett en grei sommer. Det er ingen mørke skyer over horisonten. Likevel er det lurt å være realistisk i bruken av ressurser. Anvend kun penger på ting som har stor verdi for deg.

Sommerens leveregel: Takk skal du ha!

vrkv-79x70 tyrkv-79x70 tvillingenekv-79x70 krepskv-79x70 lvekv-79x70 jomfruenkv-79x70 vektenk-79x70 skorpionenkv-79x70 skyttenkv-79x70 steinbukkkv-79x70 vannmannenkv-79x70 vannmannenkv-79x70

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning