Singel på flørte-ferie

Menn plukker damer i baren og kvinnene sjekker helst i matbuffèten!

Publisert Oppdatert
Er du singel og jakter på den rette, kan det være en idè å dra på ferie for å treffe den rette!

Kvinner vil flørte

En undersøkelse med 1000 deltakere, utført av Hotels.com og den tyske dating nettsiden Meetic.de, viser oss hvordan single mennesker liker å feriere. Søte drømmer om flørting, one-night-stands, kjærester og andre ting er, i følge undersøkelsen, nært knyttet til ferieplanene.

Undersøkelsen viser også at hele 65 prosent av kvinnene er åpne for en uforpliktende flørt!

- Romantiske drømmer om å returnere til hjemstedet med en bedre halvdel, står høyt i kurs. Mennene er i flertall når det kommer til ønsket om å møte den store kjærligheten på ferieturen. 13 prosent håper å returnere til hjemstedet med en kjæreste. Disse mennene planlegger også ferien utelukkende for å møte en partner, skriver Hotels.com i en pressemelding.

Kvinner er ikke like håpløst romantiske, bare syv prosent jakter på sin utkårede i ferien.

Hotels.com mener at reiselivsbransjen bør få øynene opp for single. Tallet på aleneboende, single mennesker har økt betraktelig de siste årene. I Norge finner vi i overkant av 900.000 husstander som består av èn person.

Forskjell på kvinner og menn

- Undersøkelsen viser at single flørter heftig på tur. Det er ikke overraskende at det er i hotellbaren, mellom paraplydrinkene, at mange knytter kontakt. Hele 53 prosent mener dette er den perfekte arena for sjekkereplikker. Men her slutter også likheten mellom kjønnene, skrives det i pressemeldingen.

Hvis mennene mislykkes i baren, retter de blikket mot svømmebassenget og treningsstudioet. Det ser ut til at maskuline omgivelser hvor de får vist frem kroppen i fysisk aktivitet, virker som en magnet på dem. 14 prosent foretrekker treningsstudioet, mens 12 prosent forsøker sine sjekkereplikker på badenymfene i svømmebassenget.

Kvinnene mener tydeligvis at veien til en manns hjerte går gjennom maten, fordi 11 prosent svarer at de bruker den stående buffeten til å danne nye bekjentskaper.

Ikke overraskende viser undersøkelsen også at de minst foretrukne hotellene, er de som er tilpasset skrikerunger, barnefamilier og lykkelige par. Hele 46 prosent av de single kvinnene vil tilbringe ferien på et strandhotell, fritt for kjærestepar.

singel2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning