Vibrerende orgasme

Slik blir alenekosen ekstra het!

Vibrerende orgasme
Vibrerende orgasme
Sist oppdatert
Du trenger vel ikke noen kjæreste for å få den beste orgasmen! Men, det er greit med noen kjøreregler, og Cecilie Kjensli forteller deg hvordan du kan ta "vibrator-lappen".

Vibrator-førerkort

Du slipper heldigvis unna oppkjøringa, men litt teori kan komme godt med.

Gå rolig ut

Klitoris er kjerneområdet som skal masseres med vibratoren, men går du rett på uten forvarsel, vil det muligens bli litt for mye, så det kan være lurt å ta det litt pent til å begynne med. Start forsiktig og skru opp til den styrken som føles best.

Les også: Solosex er sunt

Les også: Sexens språk

Les også: Dette avslører penisstørrelsen



Det handler ikke om å komme fortest mulig i mål, men om å kose seg på veien.

Kjør en omvei

Kjør via innsiden av lårene og opp mot det magiske punktet, men ikke stress. Kil gjerne kjønnsleppene før du setter kursen mot klitoris. Masser området rundt, forbi, over, under og på tvers av klitoris. Ikke rett på.

Bruk vibratoren på samme måte som om det var fingrene du brukte på klitoris.

Knip og slipp

Bruk hoftebevegelser, du vet de man gjør på treningsstudioer. Ligg på rygg og løft hoftene i været samtidig som du kniper med rumpa. Knip og slipp med jevne intervaller til du kommer. Sett på musikk. Gjerne litt høyt, så blir verken du eller naboen stressa av duringa. Knip etter rytmene i musikken.

Overdose?

Går du for hardt ut, eller hvis klitoris blir nummen eller overstimulert av en eller annen grunn, bør du roe det litt ned. Ta en pause og begynn på nytt.

Det er ufattelig hvor mye trykk den lille knotten klarer, så du skal ikke være redd for å gi gass.

Smøring

Om du ikke produserer nok fuktighet selv, og det lugger når vibratoren er i gang, vil det være smart å bruke glidemiddel. Særlig eldre damer, og jenter som nettopp har født, har godt av litt ekstra smørning. Det samme gjelder for alle egentlig, alt etter hva som kjennes best ut for en selv.

Motorstopp

Hvis vibratoren begynner å fuske er det stor sannsynlighet for at du ikke har mer drivstoff igjen. Bytt batterier eller sett den i laderen, og har du en elektrisk variant kan du jo alltids sjekke sikringen.

Alternative kjøreruter

Det er mange måter å oppnå orgasme med vibrator på, og den ene er ikke nødvendigvis bedre enn den andre. Som alt annet i livet er variasjon stimulerende, og når du får dreisen på det hele, er det kult å eksperimentere.

Les mer på Cpunktet.no

Cecilie-Kjensli220 Dildo220

Denne saken ble første gang publisert 31/08 2011, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også