Vi vil aldri...

10 ting du ikke bør gi opp for kjæresten!

Publisert Oppdatert
Selv om du kanskje ville solgt din egen bestemor bare for å få puste samme luft som drømmeprinsen, er det greit å huske på at hverdagen kommer. Og når den gjør er det innmari greit at du ikke gav avkall på deg selv og dine drømmer i mellomtiden!

Her er ting vi ikke bør gi avkall på, selv ikke i kjærlighetens navn:

1. Yndlingsserien!
Selv om han kanskje både uffer og okker seg når introen til sex- og singelliv ruller på skjermen for n`te gang, så har du din fulle rett til å ignorere de utilslørte sukkene. En veltilpass lykkelig deg er en bedre kjæreste for han. Dessuten lar jo du han sitte og stirre hypnotisk på skjermen når yndlingslaget hans spiller¿ En vinn-vinn situasjon egentlig!

2. Den slitte go-buksa
Den er hullete, utvasket og med knær. Allikevel har den ikke bare livets rett, men er faktisk en obligatorisk del av hverdagsuniformen. Å ta på seg kosebuksa etter en hard dag er det ultimate velvære, hvem vil vel ta fra oss det?

3. Venninnekvelder
Sånn rett etter at Amors piler traff deg kan det være utenkelig å vike fra sofakroken og den intense tosomheten bare for ett sekund. Men kvelder med venninnene er absolutt en av de tingene vi aldri bør gi slipp på. Det er dessuten bare sunt å være fra hverandre litt!

4. Guttevennene
Guttevenner kan være en kilde til irritasjon og sjalusi hos kjæresten. Men gode venner skal man ta vare på, uansett kjønn. De har vært dine venner lenge, og du kan ikke bare dumpe gode vennskap på grunn av en ny kjæreste. Da kan du risikere å bli sittende igjen alene, uten kjæreste og venner hvis det skulle bli slutt.

5. Drømmejobben
Skal du velge den kjekke snille kjæresten, eller drømmejobben? Ja, det er et godt gammeldags dilemma, og det er ikke sikkert du får til et kompromiss. Noen ganger er det enten-eller¿ Ved å gi slipp på drømmen kan du risikere å angre senere, og tenke "enn hvis¿".

6. Nostalgiske minner fra tidligere forhold
Du trenger ikke å ramme inn bilder av deg og eksen, eller henge opp gamle kjærlighetsbrev i ramme på badet. Men en ny partner må akseptere at dette er minner, og en del av din fortid. Så esken med små og store minner kan trygt forbli innerst i skapet. Du skal ikke måtte kaste dem såfremt du ikke ønsker selv!

7. De små vanene
Om du leser tegneseriene før nyhetene, spiser is rett fra boksen eller skravler ett minutt eller ti for mye på telefonen bør dette aksepteres. Så lenge du ikke skader noen eller glemmer bort han helt er disse vanene bare noe han må akseptere. Det er de som gjør deg til den du er!

8. Mote og skjønnhet
Så lenge det ikke går på bekostning av felles økonomi, er det å bruke timer på å planlegge antrekk, smøre oss inn med deilige kremer og å stå i kø når den neste designerkolleksjonen kommer ut noe mange jenter ikke kan leve uten. Vi føler oss bedre, ser bedre ut og blir derfor også en bedre kjæreste. Nok en gang en vinn-vinn situasjon!

9. Yndlingsmusikken
Enten det er rock, pop, metal eller techno; musikk er viktig, og en del av personligheten! Å gi avkall på cd-samlinga er derfor helt uaktuelt. Men; vi innser at man ikke skal tvinge på noen noe de ikke liker, så vi forsøker derfor ikke å konvertere kjærestens smak fra R.E.M til Beyonce.

10. Hobbyene Klatring, synging, trening, scrapbooking, strikking, kickboksing, dykking¿ Listen er lang, og ingen av delene skal man kutte ut selv om man har funnet selve drømmeprinsen. Behold deg selv, det er jo deg han falt for! ting_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning