Vær slem i sengen!

Sprit opp stemningen med litt slem-pike-sex...

Publisert Oppdatert
Akkurat som vi kvinner ønsker en gentleman i gatene og et villdyr i senga, setter også mennene pris på at damene slår seg løs på soverommet.

Om du tenker at sexlivet har stivnet litt mellom dere, er det kanskje på tide å gjøre som Shakira synger og hente frem "she-wolf'en" i deg!

Her får du et par utfordringer:

Vær sjefen i sengen
 • Sex på toppnivå
 • Gjør ham vill
 • Spennende sex

 • En råsexy kvinne vet akkurat hvor mye makt hun har over mannen. Fortell mannen din at han skal legge seg ned i sengen. Fest håndjern, skjerf eller et slips rundt hendene hans slik at han ikke får røre deg. Deretter skal du "torturere" han ved å leke og erte ham gjennom å ta på kroppen hans, slikke han på uante steder og gjøre ham så opphisset at han nesten sprekker. Kyss ham på halsen og slikk ham på ørene, før tungen din videre nedover brystet, magen og avslutt rett ved penisroten før du beveger deg oppover igjen. Samtidig kan du spørre ham om han kan fortelle deg hvorfor han vil ha deg så mye og at du ikke slipper hendene hans fri før han har overbevist deg.

  Når han har kommet med et godt nok svar, løsriver du han og ruller over på ryggen hvor du lar han overta leken.

  Kle deg i sexy kostyme

  Et sexy eller morsomt kostyme kan gjøre underverker på soverommet. Du kan enten spille sexy skolepike med hestehale og rosa undertøy, et sexy miniskjørt og en liten skjorte du knyter over navelen. Eller gå utkledd soom en sexy superheltinne i skinndress fra topp til tå med maske over øynene dine.

  Skittensnakk

  Ikke vær redd for å dele dine villeste fantasier med kjæresten din. Skittensnakk handler om å være ærlig, og det blir best om du ikke tenker så mye gjennom det du sier på forhånd. Det holder ofte at du forteller ham hva du har tenkt å gjøre med ham, hvor godt du synes det er å gjøre det, hva du drømmer om at han skal gjøre med deg snart, og hvordan du liker at han gjør det.

  Sjekk dere ut i speilet

  At du er selvsikker i forhold til kroppen din er en sikker måte å gjøre ham opphisset på. I tillegg er det rått og ganske effektivt å se dere selv ha sex med hverandre. Enten dere har sex på soverommet, på badet, i gangen eller stua, prøv å sette et speil foran dere. Det er kanonsexy å se hverandre i nytelse og i full bevegelse. Om dere tør, kan dere gjerne filme dere selv, men for sikkerhets skyld kan det være lurt å slette filmen etter at dere har sett den.

  La ham være rampete

  Ja, vi elsker en røff mann i senga som vet hva han vil og hvordan han skal få det. Dere kan late som om han er en fengselsfange som skal gi deg litt ekstra kjærlighet om du som fengselsvakt slipper ham ut av buret.. Be ham om å ta makten i egne hender og behandle deg røft og brutalt, men avtal på forhånd hvor hardhendt han skal være. Det kan også være lurt å ha et kodeord som betyr "stopp".

  Du kan være hard

  Gi ham en vill opplevelse ved å bruke litt makt på ham. Klø og klore ham på ryggen i det han er i full gang og tempoet stiger. Ta et godt tak i rumpa hans når han ligger oppå deg, og trykk ham mot deg slik at han kommer dypt inni deg. Klaps han gjerne på skinkene, bit ham litt i skulderen og riv ham i håret for å få fart på ham!

  Vær ekstra slem

  Ta gjerne med uventede leker opp i sengen. Du kan bruke hva som helst i huset, en hårbørste for å klø ham over ryggen med, en kjevle til å rulle over skuldrene hans for litt erotisk massasje, en pudderkost for å kile ham på halsen, brystet, armene, penis og lengre ned hvor enn du måtte ønske. Bare fantasien setter grenser!

  Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning