Unngå å kjede dere sammen!

Blir forholdet ofte kjedelig og traust? Dette kan være løsningen.

Publisert Oppdatert
Om dere har lyst å dele resten av livet sammen, er det viktig å holde liv i forholdet. Det betyr at dere må finne ut hvordan dere kan tenne gnisten i hverandre og føle at forholdet fremdeles gir dere begge en frisk pust i hverdagen.

Så hva gjør du om du etter en stund føler at forholdet til kjæresten din er en byrde og noe som er blitt en dagligdags rutine?

Hvis du merker at du kjeder deg og behøver forandring er det viktig at du tenker gjennom hva slags endringer du trenger. Ta dette opp med kjæresten din.

Ta deg noen dager "fri" uten kjæresten din. Kjenn hvordan du har det på egenhånd. Føles det tomt og trist? Eller er du mer fornøyd?

Om du føler deg levende og frisk, bør dette være en tankevekker. Du har oppdaget at kjæresten kjeder deg og at dere begge gjerne "holder hverandre nede" og unngår utvikling sammen.

Du savner ham

Det er naturligvis lov til å nyte tid alene, og det er kanskje også helt nødvendig at dere ikke er sammen absolutt hele tiden. Men dersom du etter noen dager borte merker at du fortsatt vil være sammen med han, og at problemet ikke er kjærligheten dere i mellom, men rutinene, da er det bare å brette opp ermene.

Forholdet blir interessant igjen ved at dere gjør interessante ting sammen slik at dere har flere felles temaer å prate om. For mange er det også nyttig å finne felles venner, slik at dere kan være sammen uten at det bare er dere to alene hele tiden.

Det viktigste er å være åpne med hverandre og si det som det er. Deretter kan dere prøve å planlegge faste aktivitetsdager hvor dere gjør noe spennende og nytt sammen. Hva med å klatre sammen? Danse sammen? Dra på sykkeltur, skitur eller kino?

Skru av TV'en og kom dere ut! Dra på utstillinger sammen, markeder, fotografere sammen, reis sammen - valget er deres!Kilder: arxmandating.com, ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning