Ubetinget kjærlighet?

Tror du på det? Meningene blant våre forumbrukere er delte.

Publisert Oppdatert
Det finnes mange former for kjærlighet, den man finner mellom elskende, foreldre og barn, eller den kjærligheten man har til kjæledyret sitt.

Les også: Forelsket - på avstand

Les også: Få et fantastisk forhold

Les også: Forvirret eller forelsket?


Våre forumbrukere i Singelforumet diskuterer om de tror på ubetinget kjærlighet innen parforholdet.

Her er noen av svarene:

"Ubetinget kjærlighet har man til barna sine. Ellers tror jeg ikke kjærligheten overlever absolutt alt nei".

"Nei slikt finnes ikke".

"Jeg tror på ubetinget kjærlighet i den forstand at man kan elske noen selv om man ikke "får" noe igjen for det. Men jeg tror ikke at kjærlighet alltid er nok, og jeg tror ikke at kjærlighet tåler alt. Og med det mener jeg at man kan nok elske noen som behandler en dårlig, men det vil da ikke være nok til å bli hos det mennesket. Og etter hvert vil da kjærligheten bli borte".

"Det er helt sikkert flere der ute som føler ubetinget kjærlighet mot sin elskede. Jeg er nok ikke en av dem. Det er mye som skal jobbes med og stadig forbedres i et forhold, og alle opplever berg og dalbaner. Jeg elsker samboeren min mer enn jeg har elsket noen mann, men jeg kan nok ikke med hånden på hjertet si at det er helt ubetinget".

"Jeg føler ubetinget kjærlighet for dyra mine".

"Tror ikke på ubetinget kjærlighet. Det nærmeste man kommer er vel familie (barn/foreldre), men selv der finnes det grenser. De som tror på ubetinget kjærlighet mellom to partnere er nok ikke de som opplever de lengste forholdene".

"Jeg tror også det er flere kvinner enn menn som kan føle ubetinget kjærlighet. Sannsynligvis er dette biologisk betinget. Men det usunne er altså at ubetinget kjærlighet kan utnyttes, og fort blir utnyttet. Det blir litt på samme måte som å være dum-snill".

"Tror ikke på det, vil ikke ha det. Å elske en partner betingelseløst betyr jo at man er villig til å godta hva som helst fra dem - hvorfor i all verden skulle det være noe positivt? Et forhold er masse glede, men også masse arbeid - og jeg ser ikke etter en fyr jeg bare kan være nesegrus forelska i hele tiden, jeg ser etter en fyr som behandler meg bra, har samme verdisyn som meg og som det er givende å være sammen med".

Les mer og delta selv i diskusjonen her! love_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning