Tren deg til bedre sex

Dette er treningen som gir bedre og lengre nytelse..

Publisert Oppdatert
Du trenger slett ikke å sprite opp sexlivet med sexy undertøy, et soverom fullt av sexleketøy eller nye partnere.

Bedre sex med trening

Du og partneren din kan trene dere opp til bedre sex, det finnes nemlig flust av vanlige treningsøvelser som gjør underverker for sexlivet.
  • Gå ned i vekt med Kvinneguiden!
  • Først og fremst vil regelmessig trening redusere stressnivået i kroppen og samtidig bedre humøret slik at du føler deg roligere, mer avslappet og glad på soverommet.

Hvis du kjenner at du er for trøtt til å ha sex om kvelden eller verker i kroppen, kan det være greit å vite at trening kan bidra til både økt overskudd og smidigere kropp.

Et velbalansert treningsprogram kan dermed bedre sexlivet ditt, men det kan være lurt å fokusere på grunnmuskulaturen og fleksibilitet, dessuten kan det knytte dere sammen som par om dere deler treningsinteressen.

Gode øvelser
  • Pilates styker grunnmuskulaturen, særlig i mage-og bekkenområdet, noe som igjen kan være med på å hjelpe deg til sterkere orgasmer og mer kontroll på underlivet. Dessuten blir du mer fleksibel og myk i kroppen av pilates.
  • Yoga øker styrken og fleksibiliteten, men roer samtidig ned hodet og slipper ut stress fra kroppen gjennom forskjellige pusteteknikker og stillinger. Mange yogaøvelser åpner opp hoftene og forlenger ryggraden, to anatome områder som får kjørt seg under sex.
  • Bruk sex som motivasjon for å få partneren din til å trene mer sammen med deg. Dere vil få et rikere sexliv sammen dersom dere begge er i form, dessuten vil dere begge føle dere bedre ovenfor hverandre.
  • Magedans er også god trening for bedre sex. Om du synes det er vanskelig å komme deg på et treningssenter, kan du kanskje forsøke noen få til noen daglige magedansminutter hjemme i din egen stue. Du blir kjent med kroppen din, du beveger seg på en sensuell måte og føler deg mer sexy.
  • I tillegg til å trene kroppen trenger også hjernen en liten økt av og til. Hvis dere synes det er vanskelig å prate sammen om sex, bli enige om å gå til en parterapeut som kan få dere til å dele tanker med hverandre. Å åpne dere opp, reflektere rundt lyster og stillinger, og i tillegg forstå hverandre gjennom åpen kommunikasjon, kan gjøre underverker for sexlivet.
  • Strippedans kan også være en svært effektiv treningsmetode for å bedre sexlivet deres på. Om du skaffer deg en stang som du kan sette opp på soverommet deres, er dette en treningsform du samtidig kan vise mannen din før et eventuelt forspill.. Dessuten er det kanongod styrketrening for kjernemuskulaturen.


  • Kilde: Pilates.com, Yoga.com
Trening2320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning