Topp 10 steder å møte menn!

Er du på sjekker'n? Her finner du gutta!

Publisert Oppdatert
Lei av å være singel? Ikke tro at du finner den rette mannen på byen iallefall!

Gode sjekkesteder


Det finnes mange gode steder å treffe den potensielle drømmemannen din på. Gode tips er å gjøre de tingene du elsker som å trene, danse, jobbe frivillig eller annet - da vil du treffe menn med like interesser som deg. Flere undersøkelser viser at menn på byen helst er interessert i en one-night-stand og ikke et langvarig forhold. Så derfor bør du legge om strategien din litt, smile til omverdenen og lete etter menn på følgende steder:

På jobben

Å møte en mann på jobben eller gjennom jobben gir deg en god mulighet til å se hvordan personen er til vanlig i hverdagen sammen med andre. Dere ser hverandre stort sett hver dag, har god tid til å bli kjent og kan spise lunsj i kantina og samtidig ta noen drinker sammen på jobbfester. Pass bare på at du ikke blander jobb og privatliv, og undersøk hvordan reglene på arbeidsplassen er.

Frivillighetsarbeid

Hvis du er på jakt etter en god, snill og idealistisk mann med ben i nesa, da skal du melde deg inn i en frivillhetsorganisasjon! Selvsagt må du ha et eget ønske om å gjøre en god jobb for organisasjonen du har meldt deg inn i, og kanskje du får med deg en kjekk kjæreste med på kjøpet?

På trening

Hvis du liker å trene, er det mange menn på treningsstudio med felles interesse som deg. Styrkerommene på treningssentre har som regel en høy manneandel, og langtfra alle er selvopptatte muskelbunter. ?

På revyøving

Er du av den teatralske typen kan en dramagruppe eller et kor være veien å gå. Du byr på deg selv, og får sannsynligvis se mer av hvem de andre deltakerne virkelig er enn om du hadde møtt de samme personene på fest.

I en politisk organisasjon

Tenk på alle de herlige samtalene og diskusjonene dere kan ha om felles saker og ting som dere brenner for! Du vil finne flere menn som elsker din entusiasme og glød etter å gjøre verden til et bedre sted og kjempe for det du tror på. Samtidig vet dere at dere har samme grunnsyn på mange viktige saker.

På nettet

Man blir ikke lengre karakterisert som "desperat" om man leter etter partner på nettet. Internett har gått fra å være en møteplass for spesielt interesserte til å bli helt dagligdags. Her kan man kommunisere og se bilder av hverandre og bli kjent før man eventuelt møtes ansikt til ansikt.

På butikken

Det kan være på din lokale matbutikk eller på et kjøpesenter! Å møte en mann i en hverdagslig setting kan gjøre situasjonen mindre presset. På kjøpesentre er det også mulighet for å ta seg en kaffe sammen, hopp i det og ta initiativ. Menn er ikke vant til at kvinner tar initiativ, så ser du en kjekkas som sitter alene, vil han nok bli positivt overrasket om du initierer en samtale.

I parken

Det er en fordel å ha hund dersom du vil gå tur i parken. På den måten har du en enda bedre mulighet til å stoppe opp og prate med kjekkasen som er ute og lufter sin hund i parken. Når hunden din tar en tissepause, tar du deg en pause selv og spør hvor gammel kjekkasens hund er, så er samtalen i gang!

På fotballkamp

Jakter du på en mann med lidenskap? Du finner mange av dem på fotballtribunen! Samtidig er det en fordel dersom du er en smule interessert i selve sporten også. Og husk på at hardbarkede fotballsupportere helst tar den store samtalen ETTER kampen, og ikke mens det hele står på.

Speeddating

Om du har prøvd det meste og lite funker, ja da kan du melde deg inn i en speeddatingklubb og se hvor mange potensielle partnere du møter. Om ikke annet vil du lære mye om deg selv og hva slags type partner du vil ha - og ikke minst hva slags type partner du ikke vil ha.

Kilder: Googobits.com, Cosmopolitan.com, ehow.com
st-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning