Tjuvstart valentinskosen

Sextipsene som fungerer får du her!

Publisert Oppdatert
Sjokolade, champagne, massasjeoljer, dempet belysning, myk musikk; klisjéene fungerer faktisk.

Tenk deg da - det er sannsynligvis ikke ofte dere tar dere tid til å gjøre sexen spesiell, i alle fall ikke i hverdagen. Når har man egentlig tid og energi? Valentinesdagen bør jo være en perfekt anledning for nettopp dette.

Les også: Redd for å ta bakveien?

Les også: Deilige leketøy

Les også: Sex er best når...Nettstedet Askmen.com har oppskriften.

Forspill

Jo mer man koser seg sammen før samleiet begynner, jo bedre blir det som oftest. Forspillet trenger ikke være avansert, det enkle er ofte det beste; kyssing og tungelek, slikking fra topp til tå, ta på hverandre, vær nakne sammen, tøm varm massasjeolje over kroppen, mat hverandre med sjokolade mens dere kysser, og bruk tid til å se intenst på hverandre.

Varmt bad

Er dere heldige å ha badekar i hus, så bør dere bruke dette for alt det er verdt. Det er sjelden man har tid til å fylle karet med oljer, roseblader og tenne noen stearinlys rundt det for så å nyte hverandre i det.

Utenfor soverommet

Noen par får et skikkelig rush av sex på et offentlig sted. Dette er imidlertidig forbudt i Norge og skulle man bli oppdaget av politiet, så får man i verste fall en bot, eller en pinlig beskjed om å ta med seg lidenskapen hjem bak lukkede dører. Det betyr imidlertid ikke at dere ikke kan tirre hverandre når dere er ute. Inviter på en bedre middag, og mellom rettene kan du fortelle han hva du har tenkt til å gjøre med ham når dere kommer hjem. Benflørt, ta på hverandre, og gi hverandre ømme kyss. Når dere kommer hjem, kan dere jo kose dere i alle andre rom enn soverommet, bare for variasjonens skyld.

Sensuell mat

Også her funker klisjéene; jordbær, druer, sjokolade, krem - hva som helst som er lett å mate hverandre med! Blir det mye klin kan dere avslutte kvelden med å ta en dusj sammen senere.

Sexy undertøy

Dette er en vinn-vinn-situasjon for begge parter. Hvorfor? Jo, mer sexy du føler deg med deg selv, jo mer sexy synes partneren din at du er. Så, enten han velger å kjøpe undertøyet han vil se deg i, eller du velger å overraske ham med noe ordentlig frekt og lekkert, kan dere være sikker på at dette vil føre til en spesiell opplevelse.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning