Teite ting vi gjør for gutta

Det er ikke bare for oss selv vi vil ta oss godt ut..

Publisert Oppdatert
Enten vi vil innrømme det eller ikke - gutta har makt over oss! Og de får oss til å gjøre de merkeligste ting. Som for eksempel..:

Brasiliansk voks

Det virker i utgangspunktet som en ekstremt dårlig idè å helle varm voks i skrittet for så å røske hårene ut og deretter kjenne på en ekstrem smerte. Men vi gjør det! Kanskje for oss selv, men de færreste kan nok påstå at mannens interesser overhodet ikke spiller en rolle..

Svette oss fordervet i spinningtimen
 • Dette irriterer gutta
 • Slike jenter vil gutta ha!
 • Orgasmejuks avsløres

 • Trening og endorfiner er fantastisk! Men, det er ikke alltid ren nytelse å sitte i seksti minutter og tråkke for å svette av seg snaue 500 kalorier som lett kommer på igjen med den ekstra gode middagen med rødvin som du og kjæresten skal spise etterpå.

  La vannet renne på do

  Dette er jo flaut da! Men hvis vi er på besøk hos en vi ikke kjenner særlig godt, så må vi bare skru på vannet i springen mens vi tisser på do. Kanskje det er en ren tvangstanke, kanskje det er fordi Gud forbyr gutter å høre at det urinen fra en jente treffer vannet i do? For å ikke snakke om hvis man må mer enn å tisse. Mange jenter går heller med vondt i magen i timesvis enn å gå på do, og hvis de må krype til korset er det om å gjøre å skjule alle spor. For eksempel fungerer hårspray godt til å skjule lukt.. Det er ikke logisk i det hele tatt, vi gjør jo akkurat de samme som menn gjør på do, likevel gjør vi alt for å skjule våre spor!

  Vi bruker 10 centimeter høye hæler

  Det er klart at vi elsker å ta oss bra ut i våre sexy, høye hæler! Men etter timer der vi balanserer på styltene sier både ryggen og føttene ofte i fra om at nok er nok. Det er klart vi kan bytte til flate ballerinasko, men da kan han jo plutselig se at bena våre ikke er så lange som de så ut med hælene.

  Vi kjøper gaver til hans slektninger

  Kanskje typen glemmer morens bursdag, men vi husker den selvsagt. Dermed føler vi oss ansvarlige for å gi slektningene hans gaver. Vi kvinner tar stoler på at han klarer å ordne det selv. Sannsynligvis hadde han klart det helt fint, men hvorfor skal han gidde, når vi uansett gjør det?
 • Ingen orgasme?
 • Slik blir du sjekka opp!

 • Vi faker orgasmen

  Dette er jo bare så feil! Årsakene kan være mange; enten var du kanskje ikke i det rette humøret fra starten av, eller du trengte mer forspill. Kanskje vil du heller fake orgasmen enn å risikere å såre følelsene hans. Ja, vi vet at vi bør få orgasme, men det er ikke alltid vi kan. Og da blir gjerne løsningen å lete frem vår indre dramaqueen og fake i vei. Synd!
Flaudame3-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning