Ta et kyssekurs!

Vil du bli en bedre kysser? Eller vil du lære kjæresten å kysse bedre? Klikk her!

Publisert Oppdatert
Det perfekte kyss består av alt annet enn en stikkende, spiss ål av en tunge, eller en klapperslange som roter rundt i munnen på partneren.

Deilig, vått og sexy..

Det perfekte kysset kan vel være så mangt, det kommer jo an på smak og behag. Men et deilig kyss kjennetegnes ved at det skiller seg ut fra mengden. Og du kan bli kysseprinsesse nummer èn!

Slik gjør du det:

1. Før leppene møtes

Øyekontakt er stort must! Ikke stirr ham i senk, men forsøke å "forføre" med blikket ditt og beveg deg sakte mot ansiktet hans. Lukk gjerne øynene når du er helt nær.

2. Nærhet

Når du begynner å ta på ham, kan du gjerne stryke ham ømt, bevege hånden din opp på halsen hans, bak øret, eller holde han i hånden. Om du legger hodet ditt litt til siden, signaliserer du at du er i ferd med å kysse ham, og han får tid til gjøre seg klar.

3. Første smaksprøve

Her er det viktig med avslappede lepper! Gå sakte fram og unngå at dere krasjer med panner og tenner. Bruk leppene dine til å fukte hans lepper, lukk øynene dine og nyt.

Ikke press leppene hardt sammen, du vil at partneren din skal nyte deg og kjenner dine myke lepper mot sine. Leppene skal være fuktige, men ikke altfor våte, etterhvert vil det gå hetere for seg - det er helt greit!

4. Husk å puste

Ja, pulsen skal stige! Men ikke fordi du glemmer å puste! Mens dere er i gang skal du huske å slappe av, du kan godt lukke opp øynene av og til, slippe opp leppekontakten og smånusse litt på munnen hans. Det er ikke nødvendig å bruke tungen hele tiden.

Pass på så du ikke stikker tungen din hardt ut eller kjører den ned i halsen hans. Hold halve tungen din inni din egen munn, pass på at tungespissen er avslappet og rund. Stikkord er rolig, forsiktig, lett.

5. Ta pauser

Det er viktig å slippe opp, se på hverandre og kose litt utenom all kyssingen. Det skaper bare mer spenning og stemning, det skal ikke være altfor mye aktivitet hele tiden.

6. Ikke forhast deg

Ta det med ro, husk øyekontakt og bruk kroppspråket flittig.. For å avslutte det perfekte kysset, trekk deg forsiktig tilbake og se på partneren din. Smil varmt og fornøyd, nyt nærheten og slapp av. Du kan gjerne klemme litt på ham også.

Kilde: romancestuck.com, links2love.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning