Styr unna disse mennene!

Fire typer menn vi jenter bør holde oss langt unna...

Publisert Oppdatert
De aller fleste kvinner styrer unna slike menn, og det bør kanskje du også gjøre om du støter på en? Les og lær:

Den viktige dresskledde:
Du gjenkjenner han på den strøkne dressen, den trendy rosa skjorta og slipset. For vi jenter er jo så glad i rosa¿ Han har selvfølgelig en smart lekker mobil trygt plassert i hånda til enhver tid. Denne mannen kan man plassere i to kategorier; de som faktisk er denne typen, og de som desperat prøver å gi inntrykk av at de er en. Enten bruker han den fancy mobilen til å sjekke superviktig jobbmail, eller så sjekker han helgas fotballresultater. Hva som er verst er ikke godt å si.

Uansett; vi skjønner at han er viktig, har en jobb og er i overmåte suksessfull. Det er ingen grunn til å skrike det ut! Suksess og ambisjoner er faktisk mest attraktivt når de blir presentert på en diskret måte.

Han som ikke ser TV:
Han tror kanskje at det får han til å høre intellektuell og unik ut, men det høres i virkeligheten både pompøst og uærlig ut. ALLE ser TV¿ Vi kvinner vil riktignok ikke ha en mann som sitter og glor foran skjermen 24 timer i døgnet med ølmage og saus i skjegget, men ærlig talt! Ingen ønsker en Gucci-bebrillete sossegutt som gir oss dårlig samvittighet for nok en kveld med herlig tanketomme serier på TV.

Intelligens er sexy ja, men det er enda heitere om du også kan underholde oss med et par morsomme sitater fra gårsdagens TV-kveld. Bare så det er sagt!

Den stusselige supersjekkeren:
Dette er mannen som ikke tar noen sjanser, og som har lest både "Dating for Dummies", og som sluker det han måtte komme over av sjekketaktikker. Han er overbevist om at hvis andre kan benytte seg av disse triksene, så kan jammen meg han også! Det han kanskje glemmer er at jenter flest også har fått med seg disse triksene.

Et fargerikt småsprelsk antrekk som skiller seg ut og en kul hatt er muligens ikke det som får oss jenter til å hoppe opp og ned av begeistring, selv om det er det dateguiden forteller... Det gjør ikke kjipe sjekketriks heller! Ok, sjekketips kan muligens ha noe for seg, men hvis han ikke aner hvordan han skal nærme seg ei jente så bør han kanskje gjøre noe med selvtilliten først. Det er den som gjør han sexy!

Danseløven på nattkubben:
Trodde du at techno-dansende kule typer forsvant fra dansegulvet for lenge siden? Da tok du feil! De lever dessverre i beste velgående. Disse t-skjortekledde typene forsøker seg på damer ved å utføre halvgrasiøse dansebevegelser på gulvet. Men det som kanskje ser ut som et bra sjekketriks for disse gutta, blir stort sett oppfattet som seksuell trakassering av det motsatte kjønn. Ikke så kult å danse med en innpåsliten "boner" stikkende på deg fra alle kanter.

Joda, ryktene er sanne: Vi jenter liker å danse! Og det er fullt mulig å få napp på dansegulvet. Men å snike seg innpå en dansende jentegjeng som et rovdyr ute etter et bytte er ikke en god idé. Vi liker menn som spør oss om en drink ved baren, og muligens en dans etter hvert. Hvis han legger igjen rave-stilen hjemme vel å merke¿

Kilde: www.askemen.com menn2_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning