Stille-sexen som funker

Det er klart dere kan ha sex selv om dere er på besøk hos svigers!

Stille-sexen som funker

Stille-sexen som funker

Publisert Oppdatert
Skal dere sove vegg-i-vegg med svigers i julen? Eller kanskje er huset så overfylt av slekt at det rett og slett blir lydt uansett hvor dere sover? Slapp av, det er fremdeles mulig å kose seg med kjæresten, her handler det bare om litt kreativitet.

Mer spenning

Når dere er hjemme i eget hus, kan dere som regel gjøre som dere vil, men tenk at det som er annerledes ofte blir mer spennende.

Les også: Realiser sexfantasiene

Les også: Viktig sexsnakk

Les også: Pust deg til orgasmeStillhet er morsomt og skaper variasjon i sexrutinene! Så prøv å ligge sammen i sengen og kose med hverandre, stimulere hverandre og nyte hverandre til det fulle mens dere begge prøver å være så stille som dere klarer. Til og med når en eller begge når orgasme er det ikke lov å skrike ut. Prøv selv!

Opp med volumet

Dersom det er klin umulig å være stille, kan dere prøve det motsatte ved å skru opp volumet på TV eller stereoen. Kanskje har dere TV på rommet, da kan dere si til foreldrene at dere vil inn og se på en film sammen. Så har dere en god anledning til å kose litt...

Lås døren

For all del; ikke la noen komme inn på rommet uten å banke på først. Og føler dere at dere er utrygge, lås døren. Litt privatliv må dere ha selv om dere er på ferie i foreldrenes hus.

Sov i kjelleren om dere kan

Kanskje det er et gjesterom i kjelleren, kanskje dere har en kjellerstue til fri utnyttelse? Det er uansett veldig bra å sove i kjelleren slik at det er lettere å unngå at noen hører at dere har sex.

Eller på loftet

Altså, dere trenger ikke sove på loftet, men du kan for eksempel spørre svigermor eller svigerfar om du og kjæresten kan lete etter gamle bilder i boksene på loftet. Da har dere iallefall anledningen til en kjapp en! Bare husk at gulvet ikke bør knirke, og stønningen bør være lavmælt.

Legg barnet sammen

Har dere med dere babyen hjem til svigers? Da har dere iallefall en god unnskyldning til litt ekstra privatliv. Når babyen skal legges for kvelden, kan dere for eksempel noen kvelder legge dere sammen. Og når barnet har sovnet, er det deres tur til å være litt intime med hverandre.

Kosestund

En av de mest diskré stillingene er skje-stillingen i sengen. Før dere sovner, midt på dagen under middagshvilen eller om morgen kan han ligge bak deg og komme forsiktig inni deg for en liten smakebit. Det er deilig, intimt og det er fullt mulig å være stille.

Vekkerklokken på

Apropos morgen; er dere desperate etter en liten kosestund, kan dere jo stille klokken på et litt tidligeretidspunkt, før de andre våkner i huset, og få dere en hyrdestund uten forstyrrende elementer utenfor soveromsdøren. Verdt å prøve!

Ta dere en biltur

Er det helt umulig å ha sex med hverandre i familiehuset er én løsning å ta en liten biltur sammen. Kjør litt bort fra huset, parker i et skogholt eller på en øde rasteplass, slukk motoren og lysene, legg setene bak og prøv så godt dere kan å nyte hverandre. Det røsker også ungdommelig liv i et etablert forhold!

Når dere har huset for dere selv

Ingen diskusjon en gang! Det er bare å benytte sjansen så godt dere klarer, når alle andre har forlatt huset for å handle, gå en søndagstur eller andre utomhuslige aktiviteter; ta en kjapp en og nyt alenestunden.


Stillesex220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning