Sprit opp sexlivet!

5 enkle steg til et nytt og bedre sexliv!

Publisert Oppdatert
Sex blir som regel ikke alltid like spennende sammen med partneren din når dere har vært sammen i mange år. Heldigvis finnes det løsninger for å sprite opp tilværelsen!

Det viktigste er å være åpne for nye opplevelser; her er triksene;

Kommunikasjon

Kommunikasjon er alfa og omega og selve grunnlaget for et godt forhold. Ofte snakker man ikke sammen om sexlivet, og hvordan skal man da vite hva den andre ikke er fornøyd med? Snakk sammen om hva dere er misfornøyde med, hva dere liker og hva dere drømmer om.

Tid

Dere må helt enkelt rydde tid til sex! Husk at sex på morgenen og ettermiddagen er minst like spennende som sex om kvelden. Istedenfor å dusje eller bade alene før jobb, ta med partneren. Om dere har barnevakt for kvelden, bruk tiden dere har sammen til å ha sex.

Flørting

Tenk over så morsomt det var å flørte i begynnelsen av forholdet! Flørte med partneren din som du gjorde da dere møttes. Gi ham små hint som viser at du er tiltrukket av ham, ta på ham helt "tilfeldig" når du går forbi ham, send ham sultne blikk og sørg for at han føler seg ønsket av deg.

Noe nytt

Prøv ut nye ting i sexlivet deres. Det kan være så enkelt som å bruke nytt undertøy eller ha sex i et annet rom. Prøv nye stillinger eller bare nytt sengetøy! Gjør noe som er annerledes og setter stemningen for å sprite ting opp. Dersom dere stadig inkluderer nye ting i sexlivet vil dere unngå at akten blir rutinepreget, og dere vil være mer fornøyd begge to.

Stemning

Atmosfære og rammene rundt er avgjørende for god sex. Det er vanskeligere å komme i stemning når dere bekymrer dere for alt mulig annet i hverdagen. Sørg for at dere får være i fred, og at dere er komfortable. Bruk stearinlys, slå av mobilene og se på hverandre.Kilde: forbes.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning