Snuskesnakk i senga

Er ”dirtytalk” bare latterlig, eller kan det være et vellykket supplement til sexlivet? Test ut selv!

Publisert Oppdatert
Å plutselig slenge ut en rekke vågale, vulgære og snuskete ord i senga kan enten heve stemningen, eller stikke hull i den som en sigen ballong. Det er heller ikke godt å vite hva det er man egentlig skal si om man vil forsøke seg på "dirtytalk".

Sexekspert Tracey Cox har imidlertid tipsene klare, så hvis du er i det eksperimentelle hjørnet er det bare å hive seg ut i det og gi typen en real overraskelse ved neste hyrdestund.

  • Hans forspillfavoritter!
  • 5 sextriks du ikke glemmer
  • Sexy begynnelse
  • Slik gjør du det:
    Sexy meldinger
    Det kan være litt flaut å kaste seg ut i "dirtytalkens" verden til å begynne med, så en forsiktig tilnærming kan være å foretrekke. Det er ofte mindre flaut å sende en tekstmelding eller en mail med litt småfrekt innhold, enn å si det ansikt til ansikt. Du kan for eksempel skrive; "det var så utrolig deilig i går, jeg greier ikke å la være å tenke på den deilige kroppen din", eller "jeg bare må ha deg, nå!".

    Start i senga
Øk lydnivået en anelse, og vis typen hva du liker ved å stønne litt ekstra. Begynn så å beskrive hvordan du opplever det som skjer. Det er ekstra bra hvis du greier å holde blikkontakt mens du sier det. Følg på med å si noe opphissende i øret hans. Hvis han ser forskrekket ut, og ikke nødvendigvis på noen positiv måte, kan du bare le litt for å lette på stemningen.

Velg rett tidspunkt
Noen ganger kan det være opphissende og sexy å hviske snuskete ting til kjæresten på et offentlig sted. Er det imidlertid første gangen du forsøker, og er litt usikker på hvordan han vil reagere, kan du vente til dere er i gang mellom lakenene. Ved å hviske vågale ord like før dere kommer, med sexhormonene rasende gjennom kroppen, er det større sannsynlighet for at han slenger seg på.

Ikke vær redd¿
¿for at det høres teit ut, all dirtytalk er litt småteit. Men hvis dere slipper dere løs, og greier å sette ord på en del av det dere føler vil det gjøre sexlivet enda bedre.

Kopier
Hvis du forsøker deg med litt snuskeprat på telefonen, kan du fint lese noe du har funnet i et blad, eller en erotisk bok, og lat som om det er din egen fantasi!

Si ifra
Om han sier ting du ikke liker å høre, har du lov til å si ifra. Du trenger ikke nødvendigvis kjefte eller belære, men fortell ganske enkelt hva du liker og ikke liker. Å bruke banning er valgfritt. Noen menn synes dette er utrolig erotisk å bruke i senga, spesielt hvis det er noe du sjeldent gjør. Men det er selvsagt fint mulig å greie seg uten om du føler det blir bryggesjauerstemning i senga¿

Kilde: ivillage.com snakk_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning