Smart? Da har du bedre sex!

En ny undersøkelse viser at kvinner med sosial intelligens har god sex..

Publisert Oppdatert
Hvis du har høy sosial intelligens, er kunnskapsrik og smart, har du stor sjanse for å opparbeide deg et riktig godt sexliv.

Emosjonell intelligens
Det skriver den engelske avisen The Sun. Ny forskning viser nemlig at intelligente kvinner har det mer gøy i sengen enn kvinner med lavere intelligens!

En studie blant 2000 kvinnelige tvillinger viser at de som hadde høyest emosjonell eller sosial intelligens, hadde flest orgasmer, skriver The Sun.

Restultatet av studien viser at en lav emosjonell intelligens og problemer med å takle følelser, kan kobles til vanlige seksuelle problemer som vanskeligheter med å få orgasme.

Kvinner åpne om ønsker

Andre Burri fra King's College i London er en av de som står bak undersøkelsen;

- Emosjonell intelligens ser ut til å ha direkte påvirkning på hvordan kvinner fungerer i seksuelle situasjoner gjennom å påvirke hennes måte å formidle hvordan hun vil ha det i sengen, sier Burri til The Sun.

Totalt 2035 frivillige tvillinger i alderen 18 til 83 år deltok i studien. Å bruke tvillinger i en studie gjør at man ikke behøver å ta hensyn til genetiske og miljørelaterte risikofaktorer, skriver The Sun. elske320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning