Slik vil vi tilfredstilles!

Hvis ikke fyren din har peiling kan du gi ham denne listen..

Publisert Oppdatert
Ja - vi kvinner vil også ha god sex, og det er ingenting galt med det! Men det er et par ting mennene bør tenke over før de i det hele tatt forsøker å få snøret i bånn..

Huskeliste for mannen

Nettstedet Askmen.com har laget en liste over hva mannen bør huske på for å tilfredstille kvinnen. Vi har plukket ut noen av punktene:

1. Først og fremst bør mannen være selvsikker, men naturligvis uten å være selvgod. Selvsikkerhet er enormt tiltrekkende hos mennesker og vi kvinner merker om han har ben i nesa, er bestemt og ambisiøs.

2.Det er også viktig at menn kan få oss til å føle oss så bra som mulig. Om mannen fungerer som en person som gir komplimenter, trøster, lytter, kommer med råd og rett og slett er en god samtalepartner som har evnen til å sette seg selv til siden en gang i blant, ja da føler kvinnen seg bra. Og når kvinnen føler seg bra, får hun selvtillit som igjen gir henne ekstra lyst..

3.Han bør også være flink til å uttrykke kjærlighet klart og tydelig. Ikke bare med ord, men gjennom å ta på henne, ofte når hun minst venter det. Kvinner er følelsesmennesker og ofte flinke til å lese kjæresten sin. Så om mannen tar på henne, bør han virkelig mene noe med det..

4.Igjen; gi komplimenter! En av de beste måtene å få en kvinne til å føle seg vel på, er å overøse henne med komplimenter som mannen selvsagt mener med hele sitt hjerte. Kvinner klarer lett å se om det er falskt eller ekte. Så mannen bør ikke si noe bare for å få henne til å føle seg bra, han bør mene det.

5.Humor er superviktig! Dersom en mann får kvinnen til å le, vil dette løse henne opp og forsyne henne med lykkehormoner. Det er viktig å se lyst og lett på hverdagen sammen, når man føler seg avslappet er det lett å få sexlyst - og dermed blir forholdet også bedre, både fysisk og psykisk. se320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning