Slik overlever dere parferien!

Unngå å gå hverandre på nervene i ferien, sexpiratoren gir dere råd!

Publisert Oppdatert
Ferie skal være behagelig og avslappende, men plutselig har de energibyggende dagene utviklet seg til å bli det rene feriemarerittet..

- Vær raus

Derfor er det viktig å tenke igjennom et par punkter før man legger ut på langtur sammen. Sexpirator og redaktør ved Cpunktet.no Cecilie Kjensli mener at det viktigste for at ferien skal bli vellykket er at man drar til et sted hvor begge parter er motivert for å dra til.

- Ikke dra på hytta til svigerfamilien bare fordi det er et billig alternativ. Skal man på kjærestetur og pleie forholdet må man være et sted begge liker, hvor det er rom for romantikk og avslaptning. Altså, man må ha det samme målet for øyet for hva en ferie innebærer, råder sexpiratoren.

Hun tror også at det absolutt viktigste er å være raus og se igjennom fingrene i forhold til detaljer.

- I utgangspunktet burde jo ferien gå av seg selv, men knirker det litt er det viktig å være raus, la ballen ligge død og ikke ta opp ting som irriterer, sier Kjensli.

Kjedsomhet

Sexpiratoren mener at en av hovedårsakene til at enkelte par går hverandre på nervene på ferietur er at man gjerne ikke gjør noen verdens ting og at man lettere oppdager hvor kjedelig partneren er.

- Ellers i hverdagen løper mange mellom jobb og andre aktiviteter, men i ferien blir man sittende i tosomheten, eller med barna og familie. Har man ikke da noe å snakke om eller lyst til å finne på noe sammen, og heller ikke lyst på sex med hverandre, så er det ikke rart at det sprekker, mener Kjensli.

De fleste par vet likevel at det sjelden er mulig å ha det rosenrødt hele tiden i to uker sammen. Eller?

- Det er helt uproblematisk hvis man er glad i hverandre, og begge har lyst på den samme type ferie. Har man ikke det må man forhandle. Litt på fjellet, og litt ved sjøen, storby eller hytta. I tillegg må man være raus på hverandres vegne. Er man det slår det positivt tilbake, sier Kjensli.pa2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning