Slik holder han ut lenger i sengen

Pleier han å komme for tidlig? Sexolog Kjersti Antonsen gir dere tips.

Publisert Oppdatert
Det er mange par som sliter med at mannen ikke klarer å holde seg lenge nok til at kvinnen blir tilfredstilt. Dette går det an å gjøre noe med!

Onanere først?

Det er selvsagt flere ting som spiller inn for hvorfor kjæresten din kommer for tidlig under akten, men sexolog ved Kondomeriet, Kjersti Antonsen, vet hva dere kan prøve:

- Han kan øve seg opp med en teknikk som kalles "start og stopp - teknikken". Ellers er det mest brukte, og kanskje også beste løsningen, å ta seg en kjapp en alene før man setter i gang med en partner, foreslår Antonsen til Kvinneguiden.

Hun mener også at det er flere ting du som kjæreste kan gjøre for å hjelpe ham på veien til å holde ut:

- Kanskje dere kan leke sammen og la han komme før dere setter i gang igjen på nytt litt senere? Det kommer helt an på hvor godt man kjenner hverandre også. Uansett bør dere være forståelsesfulle mot hverandre. At han kommer fort er jo også et godt tegn på at han tenner veldig på deg, og det er jo utelukkende positivt, mener Antonsen.

Flere hjelpemidler

Sexologen mener også at dere kan prøve dere frem med ekstra hjelpemidler som for eksempel en penisring;

- En penisring vil gjøre at blodet holdes tilbake i penis slik at man kan fortsette samleiet en stund etter at han har kommet. Dette er en flott måte å "øve" seg opp på, men det er ikke en varig løsning. Mange penisringer har også en klitorisstimulator, det kan gjøre at hun kanskje kommer fortere enn vanlig. Mange tyr til disse fordi man da har mulighet til å "møtes på halvveien" i tillegg til at det er et spennende leketøy for begge parter, foreslår Antonsen.

hold-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning