Slik holder dere koken

Vill under dyna og snill under diskusjoner. Det høres vel ikke så vanskelig ut..?

Publisert Oppdatert
Hold kranglene rene og sexen skitten, og forholdet kommer på rett kjøl.

Konstruktiv diskusjon

Det mener i allefall psykolog og forfatter av boken Crazy Good Sex, Les Parrot.

- Om dere kan krangle på en konstruktiv måte, kan dette faktisk bringe dere nærmere hverandre, sier psykologen til Cosmopolitan.com

Han mener at en bra krangel er en krangel hvor ingen av dere forsøker å bevise hvem som har rett. Han mener at dere kommer gjennom krangelen som et debattlag som legger frem hvert deres synspunkt og møtes på midten.

- Når du er sint på han fordi han satt deg ut med sine argumenter, kan det være vanskelig å ti stille. Men, om du klarer å la være å eksplodere, vil dere begge vinne på dette i lengden. I stedet kan du spare på det du vil svare tilbake til senere når du føler deg roligere. Bruk ord som "jeg føler at" for å få frem poenget. Og ikke kall hverandre stygge ord eller true med å stikke fra hverandre, sier parterapeut Rachel Sussman til nettstedet.

Rå sex

Variasjon under dyna bør ikke være det eneste målet med sexen dere har sammen, mener Parrot og får støtte fra Yvonne K. Fulbright, sexolog og forfatter av boken Touch me There!;

Les også: Helsefordelene med sex

Les også: Sexy med kondom

Les også: Øv deg til bedre orgasme- "Skitten" sex betyr egentlig det motsatte av "skikkelig" eller "uskyldig" sex. Dere kan for eksempel forsøke å late som om noen ser på dere, eller dele fantasier med hverandre. Dere kan kjøpe diverse utstyr til bruk på soverommet, for eksempel et bind foran øynene eller en vibrator dere kan bruke sammen. Som kvinne kan du kose med deg selv foran ham og vise at du nyter det, så kan du se hvor lenge han klarer å holde fingrene av fatet, foreslår Fulbright.

Kilde: Cosmopolitan.com kyss220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning