Slik blir du sjekka opp

Vi har spurt gutta om hva de ser etter hos damene..

Publisert Oppdatert
Hva er det egentlig gutta ser etter hos damene før de sjekker dem opp? Og hva får ham egentlig til å bli interessert?

Vi spurte 3 gutter om nettopp dette!

Benjamin (25):

- Det er veldig sjelden jeg går bort til fremmede jenter på byen, men for at jeg skal bli interessert er det viktig at hun smiler. Øyekontakt er også viktig.

- Det kommer helt ann på hva vi snakker om, jeg syns ikke partyparty-jenter er så spennende, men jeg vet at en del av kompisene mine gjør det..

- Hun må ikke prate nedlatende om andre, og hun må vise interesse. Jeg synes det er spennende om jenter prater om ting de er engasjert i, da finner man jo ut om det er noe som rører seg i toppen bak det pene ansiktet. Om jenter brenner for noe, er det bra!

- Som mann så liker jeg jo best å snakke selv og jentene skal helst fnise og smile! Hun bør være en god lytter også.

Andrèas (30):

- Det som skal til for at jeg sjekker opp en dame på byen, er blant annet at hun gjør inntrykk ganske tidlig, gjerne i form av en god kommentar etterfulgt av et smil. Glimt i øyet er superviktig.

- Hun må ikke være pågående, men vise interesse. Det er viktig at hun ikke er skikkelig på krukka og stupfull, det er bare turn-off. Altfor fulle jenter som henger over en, er en no-go.

- Øyekontakt er vel en døråpner, man merker fort om det er noe å hente eller ikke. Og dersom man får et blikk over lokalet så funker det veldig bra, for så å snu seg litt bort og smile.

- Kroppen er selvfølgelig også ganske viktig. Hun bør heller ikke gå shabby kledd, det bør synes at man har gjort seg litt flid, at hun har pyntet seg for meg på en måte.

- Hvis jeg tar initiativ, føler jeg at samtaleemnet er litt opp til meg, men it takes two to tango. Det må være en enkel samtale.

- Jeg vil helst ta initiativet og gå bort til dama, men det er viktig at hun følger opp initiativet ganske fort og gir meg litt oppmerksomhet.

Kristoffer (27):

- For at jeg skal sjekke henne opp må hun være keen på å flørte slik at jeg merker at det er litt kjemi mellom oss. Det er viktig at hun ser fresh ut og er frisk og sunn. Jeg liker ikke beinmagre jenter som er utsultet og har null former.

- Hun må gjerne skille seg ut med personlighet og utstråling. Jeg legger også merke til holdningen, og hårfarge eller hudfarge har ikke noe å si så lenge hun har utstråling.

- Som oftest er det gutta som tar kontrollen føler jeg, men det er desto kulere når man opplever at det faktisk er jenta som tar initiativ. Det viser bare at det er litt tak i henne.

- Vi kan snakke om alt mulig, det kommer bare an på hvordan personen er. Er hun åpen og kul, så ligger alt til rette for en samtale.

- Jeg begynner ofte med å kartlegge litt hva hun driver med og hvor hun kommer fra. Etterhvert blir samtalen mer åpen. Nakkekyss320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning