Slik binder han seg til deg

Få partneren din til å føle seg trygg og komfortabel med deg, og han blir! Tipsene får du her.

Publisert Oppdatert
Føler du at partneren din er urolig og litt tilbakeholden? Kanskje trodde du at du gjorde alt etter oppskriften, men likevel funker det ikke!

Samlivsterapeut Carolyn Bushong har skrevet boken The Seven Dumbest Relationship Mistakes Smart People Make. Her har du tipsene hennes!

Vis ham din søte side

Dere er individer begge to, og det er ikke "jobben" din å ta vare på kjæresten din. Det er imidlertid viktig å huske på å vise ham at du står ved hans side til enhver tid. Menn føler seg også sårbare på enkelte områder selv om de ikke nødvendigvis vil vise det hele tiden. Kvinner er flinkere til å prate med vennene sine om sine svakheter, menn klarer ikke alltid det på samme måte.

Morsom

Både menn og kvinner trives bedre når de har det morsomt. Sørger du for at han har det morsomt når han er sammen med deg, vil mange små, uvesentlige problemer og konflikter rett og slett bli glemt, og ingenting er bedre enn det. Et godt råd er å bestemme deg for å være litt spontan et par ganger i uken, finn på noe uventet og overraskende som dere to kan gjøre sammen.

Jobb med utseendet

Selv om du er vant til å være mye med kjæresten din, betyr ikke det at du trenger å forfalle helt. Husk hvor opptatt du var av å være fresh i begynnelsen av forholdet deres. Hold på denne kvaliteten, det viser at du bryr deg om han, og du opprettholder det inntrykket han har av deg - en fresh og vakker kvinne som konstant klarer å fange hans oppmerksomhet.

La noe være fantasi

Menn er jo ikke dumme, de vet at du går på do, vokser deg og sminker deg. Det er likevel ikke så morsomt for de å tenke på alt du gjør for å holde deg vakker. Det kan rett og slett være litt turn-off å vite alt. Det er selvsagt helt naturlig å være åpen med kjæresten din om det meste, men la noe være ren fantasi for ham, det er ofte det beste.

Ikke bry deg om ALT

Det er viktig for menn at de får være sammen med kvinner som ikke bryr seg om hver minste detalj. Det handler ikke om å ikke si fra hvis noe plager deg, men tenk på hva som virkelig betyr noe og hva som igrunnen er en detalj det ikke er verdt å henge seg opp i.

3 kvaliteter som overraskende nok ikke betyr noe

Bushong har også gjennomført en undersøkelse blant hundrevis av amerikanske menn og fant fire punkter som faktisk ikke betyr særlig mye:

1. Supermodell-look.

Menn vet at photoshop eksisterer, og når det gjelder partner, ønsker de en kvinne som er sexy og ekte.

2. Ryddig og ikke rotete.

Det er fint at hun vil rydde, men å være med en for pirkete kjæreste gjør ham nervøs og stresset.

3. Interessert i hans hobbyer.

Mange menn liker å rømme inn i sin egen verden uten at kjæresten er der hele tiden. Om kjæresten hele tiden skal henge med ham på dette området, kan det skremme ham bort.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning