Sjekking i solen!

Det er sommer, det er sol og det er sjekking. Her har du noen triks!

Publisert Oppdatert
Er du på mannejakt i sommer? Mange menn vil bli forfjamset og positivt overrasket av å bli sjekket opp av en dame, men det er ikke dermed sagt at de kler av seg for deg umiddelbart. Sjekkingen må gjøres med stil!

Det varierer selvsagt fra person til person, men felles for begge kjønn er iallefall regel nummer èn; unngå å innta andres intimsone. Hold en avstand på minst 60 centimeter når du prater med en fremmed person. Hvis personen virker interessert, kan du gå nærmere innpå, men legg merke til kroppsspråket. Dersom han går litt bakover bør du ta det litt roligere. Nærmer han seg deg ytterligere kan du bare fortsette!

Noen sjekketips
  • Ta av deg solbrillene og invitere ham over til deg ved hjelp av øyekontakt. Sørg for å se på ham du er interessert i. Hold blikket og la det gå litt tid før du igjen ser ham i øynene. Når dette skjer to-tre ganger, bør han ha oppfattet invitasjonen.
  • Hvis han står ved baren og han ikke ser deg, kan du gjerne gå til ham i baren og kjøpe en øl. Gi et lite tegn om at du gjerne vil ha kontakt. Skål mot ham før du drikker en slurk, si hei eller gi ham 'blikket'.
  • Hvis du vil ha kontakt uten å virke desperat, kan du finne på en historie om for eksempel 'har ikke vi møttes før?', 'var ikke du på Lenes fest forrige lørdag?', 'du er vel Lenes lillebror, er du ikke?'. Det virker litt platt, men det funker!
  • Smil, for glede og positivitet smitter! Vis at du har det bra og dropp den arrogante, kjølige holdningen. De eneste mennene du får med deg hjem hvis du spiller isdronning, er de som bare vil ha seg en kjapp en med deg.
  • Ikke tigg etter drinker! Hvis han er interessert kjøper han en drink til deg uten at du behøver å spørre.
  • Ikke ha sex med ham første natten med mindre du kun er ute etter et en engangsaffære. Gi heller nummeret ditt til han, eller be om å få hans.
Flrting320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning