Sjekker i arbeidstiden

Single bruker mye av arbeidstiden til å lete etter kjæreste på nett!

Publisert Oppdatert
Er du blant de som leter etter kjæreste på nett i arbeidstiden?

Kjærestejakt om vinteren

I de siste årene har det blitt mer og mer populært og akseptert å møte kjæresten via nettdating, noe ferske tall viser til.

En ny undersøkelse utført av Zanox viser nemlig at trafikken på nettdatingssidene er høyest mellom 07 og 17 på hverdager. De aller fleste sjekker ut aktiviteten på profilen rundt lunsj, mellom klokken 11 og 14. Det er også aktivitet mot slutten av arbeidsdagen; nettet går varmt mellom klokken 16 og 18.

Og det er også tydelig at flere lyster etter en fast partner om vinteren.

Årstidene påvirker nemlig nettdatingen. Når kong vinter markerer sitt revir, klikker flere seg inn på profilen. Antall henvisninger til datingtjenestene, er merkbart høyere i september enn i august.

Undersøkelsen er gjennomført ved overvåkning av og analysering av trafikken, som gjennom Zanox publishers havner hos ulike datingsiter som Parship, be2, I wanna Date, Relatieplanet og Lexa.

- Det er naturlig at folk ikke vil tilbringe mørketiden alene, og vanlig å tenke at natten er tiden hvor man forsøker å finne noen. Undersøkelsen viser derimot at det er lunsjtiden som gjelder, sier Fredrik Saigne, nordisk sjef for Zanox. Internet320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning