Sikre sjekketips

Få bartendernes heteste sjekketips her!

Publisert Oppdatert
Nettstedet Cosmopolitan.com har spurt bartendere om deres beste sjekketips.

Her får du dem!

1. Den sikreste måten å møte en mann

Er du modig, og tør å gå ut alene, vil du garantert møte en mann du kan legge deg langflat etter hele kvelden. Sørg bare for å holde deg trygg, opphold deg der det er flere andre mennesker.

2. Du trenger to "wing women"

Å gå ut sammen med en stor gruppe kvinner kan gjøre det vanskelig å komme i kontakt med en mann. Samtidig er det lurt å ha med seg mer enn én venninne. Når dere bare er to, er det vanskeligere for en mann å ta initiativet til en samtale med deg, siden det vil føre til at venninnen din blir alene.
 • Flørt i vei
 • Slik blir du morsom
 • 3. Bestill en sexy drink

  Dropp Long Island Ice Tea og Appeltini og bestill heller en hardbarka drink on the rocks, en shot eller en whisky. Gutta vil definitivt respektere en vakker kvinne som drikker en "mannedrink"!

  4. Dette funker hver gang

  Det funker ikke alltid når en fyr spanderer en drink på en dame, men når en dame sender over en drink til en fyr, vil han sannsynligvis ikke ta øynene fra henne resten av kvelden.

  5. Bartenderen fører dere sammen

  Gir du bartenderen fodt med tips kan det hende han eller hun hjelper deg å koble deg sammen med drømmefyren. Be bartenderen sende over en gratis shot til fyren du vil ha.

  6. Velg riktig sted sted

  Den beste måten å forsikre deg om at du kommer til å storkose deg, er å gå på et sted som passer deg midt i blinken, da føler du deg komfortabel og hjemme. Ikke fall for fristelsen til å oppsøke det hotteste utestedet dersom du egentlig føler deg mer vel i en brun pub.

  7. Slik skjønner han det

  Vil du ha en fyr på kroken, og ønsker å at han skal se at du er interessert i han, er det lurt å begynne med øyenkontakt. Du vil få hans oppmerksomhet, og han vet at du ikke vil kvitte deg med ham med det første.

  8. Dårlig sjekkereplikk

  Hvis en mann bruker grusomme sjekkereplikker bør du bare være helt ærlig med ham og si at du ikke er interessert. Ellers vil han kanskje tolke din milde avvisning som en invitasjon til at han bør prøve hardere.

  9. Når du vil ha hans nummer

  Her må du bare være helt ærlig og si at du ønsker at han ringer deg en gang. På slutten av kvelden er det mange menn som ikke er like oppmerksomme lengre, så si det du mener!
 • Hans favorittsjekkesteder
 • Få orgasmene du har krav på
 • Må man ha sex da?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning